anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

URGENT! AM NOTE BUNE LA SCOALA DAR AM ZIS CA NU MA VA MAI ASCULTA! DAR MA ASCULTAT LA BIOLOGIE SI AM LUAT 2 DE 4!
Am 2 intrebari!
1.Cum ii spun mamei?
2.Cu cati de 10 se corecteaza?

Răspuns Câştigător
| pLeX a răspuns:

6 note de 10 si iti iese 8.50, adica 9....pt media 10 nu ai loc in doua rubrici de catalog sa pui note...(23note de 10 pentru 9.52)

ps...ar trebuii sa ii spui direct thinking se mai intampla si d-astea...

4 răspunsuri:
| ngerCretin a răspuns:

1. Acum se mai fac sedinte. daca nu se faceau puteai sa iei mai multi de 10 si sa faci cumva sa nu iti treaca in carnet notele de la biologie. La sfarsit, vazand ca ai media scazuta, spune-i ca ai vreo 2 de 10 si un 6 sau ceva de genul. Mie mi-a mers tongue
2. Multi. si tot nu-ti iese 10. maxim 8.

| Mihaela1964 a răspuns:

Cu multa diplomatie, nu e o veste buna.Arata-te trist, ca doar asa esti si spune-i ca ai o veste proasta; ai luat o nota foate mica la biologie, respectiv 2.Nu te va omora nimeni, nici bine nut-i va fi, dar va trece.Nu uita sa promiti ca vei cauta ca la fiecare ora vei cere sa te asculte, sa-ti indrepti nota, fi acultator si n-o supara prea curand ca...toate se cumuleaza si chiar dai de belea.Bafta!

| zuzualina a răspuns:

1. Depinde cum crezi ca va reactiona...

2. Ca sa ai media 10? NEVER. Pentru o medie "decenta"... MULTI laughing

| PamyTzZz a răspuns:

Daca mai iei 4 de 10 iti iese media 8. Si ii spui pur si simplu... suporti consecintele. Si in plus parerea mea este ca trebuie sa fi mereu pregatit. a nu sti ce ii vine profesoarei si te asculta. desi poate tu ai note. vrea s ate vada ca esti consecvent nu ca inveti odata pana iti iei nota si dupa gata.