| Originalone a întrebat:

Userul timisoaradaniel28 nu vi se pare cam penibil si aiurea de prost?
Troling nu cred ca face ca nul duce capu, ca am vorbit si cu el e prost de da in gropi.
Vrea sa i se incarce telefonul gratis cu cate 10 euro, da astfel de mesaje pe mess.
Cauta femei pe TPU, dar nu stie vorbi corect gramatical, plus ca are si 28 de ani.
Stiu ce inseamna sa faci trolling dar el habar nu are de asta, tot timpul pare serios, dar pacat ca nu realizeaza ca este prost.
Ia verificati intrebarile si raspunsurile, va mai radeti si voi unpic.

8 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

E beat mort toată ziua dă-l în mă-sa

| LoStEyEs a răspuns:

Hmmmmmmmmhee hee eu cred ca el e ca PoneiulTroianhee hee Se amuza pe noi, de credibilitatea noastrahee hee DAR: daca el nu se amuza de noi inseamna ca el e chiar serios in ceea ce face si nu se gandeste la nimic inainte de a actiona/a scrie. Pe scurt: caracterizarea ta big grin

| AliceThai a răspuns:

Original, stii vorba aia: Never argue with idiots, they bring you to your level and beat you with experience... lasa-l in voia lui sa fie cum e si sa stea in nivelul lui si tu vezi-ti de-ale tale happy

| heisenberg a răspuns (pentru AliceThai):

*their level.

| AliceThai a răspuns (pentru heisenberg):

Ah da. scuze Original, stiu ca a sunat ca o insulta happy

| Originalone explică:

Io doar vroiam sa il ajut cu ceva sfaturi,sa il invat cum sa vorbeasca cu femeile, dar mia demonstrat ca nu merita ajutat, ci doar ca e prost rau si nu vrea sa bage la cap.

| Originalone explică:

Http://www.TPU.ro/utilizator/hdd
Mi se pare destul de credincios omul, dar prost pe masura.
Pacat de el.
Aibe domnul dumnezeu mila de el si de familia lui.
Sai dea acel gram de noroc luat.

| Evanna a răspuns:

Eu cred ca are probleme mintale. Si eu am vorbit cu el in privat acum cateva luni, sa vad daca e troll sau nu, dar se pare ca nu-i...