Eh, stii deja ca vreau sa dau. Un dezavantaj in a da la aceasta facultate este ca atunci cand spui asta toata lumea se uita dubios la tine ca si cum ar spune:"Alta viitoare piti-asistenta", iar eu n-am niciun gand sa devin asa ceva. Vreau sa devin prezentatoare de stiri sau sa lucrez la radio si chiar nu vreau sa ajung cine stie ce celebritate cunoscuta doar pentru scandaluri. Daca vreau sa fiu remarcata, macar sa fiu stiuta pentru treburi serioase.Si stiu ca jurnalismul din ziua de azi cam lasa de dorit.Pana si revistele pentru adolescenti cum ar fi Bravo/Popcorn scriu numai aberatii.Cred ca pana la urma o sa-mi fac propria mea revista de benzi desenate
Nu, consider ca nu am calitatile necesare, nu vreau sa devin una din fatucile de la Cancan care scriu tot ce le debiteaza creierasul )).
Da m-am gandit sa ma duc la facultatea de jurnalism dar dupa aia mi-am dat seama ca nu am sanse pentru ca daca vrei un post in tv sau la o revista iti trebuie pile cum sa iti spun o sa fie cam greu dupa ce termini sa lucrezi undeva... tu ce credeai ca tot ce zboara se mananca? oricum tu daca vrei poti sa incerci...stii incercarea moarte n`are
Jurnalismul nu inseamna Cancan, Click sau Libertatea... astea sunt... tabloide! Au valoare jurnalistica 0! Si nici nu trebuie sa obtii un post cu pile. Ori esti foarte bun si intri undeva unde nu ai nevoie de pile - sunt fete de la Jurnalism care au intrat pe baza de interviu la Jurnalul National. Sau iti poti face propria publicatie.
M-am gandit dar mi-am dat seama ca n-as putea scrie niciodata ceva la comanda, fara sa imi las amprenta pe articol
Nu te obliga nimeni sa scrii la comanda. Nu exista articol fara amprenta, in afara de comunicatele de presa.
mickadou întreabă:
AuRevoirSimone întreabă:
Curiosul999 întreabă: