| AvalohAlyn a întrebat:

V-ati pregatit pentru scoala?(pentru noul an scolar)? Ce ganduri si dorinte aveti in anul asta scolar care vine?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey! happy

★Da, m-am pregatit. Temele sunt ready si de rechizite nici nu mai vorbim... pixuri, creioane si mai multe caiete cu spirala. De mai mult nu am nevoie happy La desen am o babuta de treaba care te lasa sa desenezi si cu pixul pe caiet dictando daca nu ai cu ce si dupa iti da 10 deci nu-i bai...

★Intai gandurile mele despre anul care urmeaza :

★Nu ma tem de ceea ce urmeaza, profesorii ma stiu, la fel si colegii deci chiar nu este ceva special. Anul acesta nu o sa am niciun fel de examen, deci numai tezele o sa fie cat de cat mai importante. Mare lucru...
★Un an linistiti banuiesc... o sa invat si atat. Sunt curios daca o sa ne mai vina colegi noi, de preferat colege ca suntem doar 22 in clasa *6 fete* :3

★Nu ma sperii de acest an, oricum o sa vina in curand apocalipsa rolling on the floor Glumesc, daca te uiti la toate prostiile pe care le vezi pe net nu ajungi nicaieri.

★Oarecum sunt suparat. Am un anumit nivel si mi-e un pic frica sa nu-l pierd.
Nu am cum sa mai urc anul acesta, de asta sunt sigur insa trebuie sa imi pastrez acest nivel.

★Dorinte? Huh, vrei sa zici vise, nu?
Bine, hai ca ti le spun ca esti cuminte.

★1.Alt profesor de sport.Nu ma inteleg cu Wolverine al meu sad
★2. Alt profesor de logica. *Stiu si cum vreau sa-l cheme pe cel nou, Luca, este un batran foarte de treaba*
★3.Sa plece vreo 6 colegi pe care nu-i suport si sa vina altii in loc.
★4. Mai multe fete, cele deja existente sunt un pic "meh" ^W^
★5. 1-2 colegi noi carora sa le placa anime-urile.
★6. Sa-mi pastrez nivelul.

★ Gata. Bye! ✌

36 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns (pentru anonim_4396):

De ce sa plec? daca iau absenta?

de ce esti rebela si nu pui coperti la caiet? mi-e teama de tine.

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

El e SergiuBoss.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SergiuBoss11):

rolling on the floor)))
Nu-i nimic. Te fac coleg de banca si ai sa pleci fara absenta. Absenta ramane in catalogwinking.

Ca asa vreau smug.

| EdyakaSmoke a răspuns:

Cat de cat m-am pregatit!
De dorit, imi doresc sa am note mai mari si sa imi public poeziile!

| Doub a răspuns:

Nuup, nu m-am pregătit.
Da' abia aştept să înceapă.

| KamaSutra a răspuns:

Buna happy

Din punct de vedere al rechizitelor,aproape pregatit:
✔ Am cumparat caiete cu spirala,mari si mici,pixuri,penar,coperti aveam, dar mai am de cumparat tempera, acuarele, pensule si blocuri de desen.

Din punct de vedere psihic, nu-mi fac griji. Trec in clasa a 9-a ca sa stii despre ce vorbesc. Deci:
✔ Noi in clasa o sa fim aproape aceiasi colegi care am fost si in 5-8 fiindca toti am dat la aceeasi scoala care are si liceu fiind un liceu de arte.
✔ Sper sa fie un an scolar la fel de bun ca si ceilalti de pana acum
✔ Sper sa ma mentin la acelasi nivel
✔ Sper sa vina colegi diferiti de cei pe care ii am acum.
✔ Sper ca profesoara de matematica sa fie diferita de cea din 5-8(si prin diferita vreau sa spun de tot diferita)
✔ Imi doresc sa-mi perfectionez tehnicile la desen si sa invat mai multe.

Si cam atat. happy dar tu?

Întrebări similare