Da... nu i-am vaz de vreo trei zile dar tot mi-e dor de privirile lor : x
tie?:]
Pai eu acum trec in clasa a6a si mie mi-e dor de clasa din 1-4 ca de asta.si de asta dar mai putin! In cealalta s-au strans multe amintiri frumoase cu ai mei colegimi-e dor de toot! Vacanta placuta, pa-pa!
Da.Imi este foarte dor de colegii mei.As vrea sa fiu iarasi cu ei.Eram invatata acolo,ii cunosteam pe fiecare in parte,caracterul fiecaruia, parca erau frati mei.Mi-e dor de ei...dar asta e, nu pot da timpul inapoi.
Mda...aseara am facut banchetul de sfarsit de clasa 8-a...inainte abia asteptam,,, dar acum ce nu as da sa mai repet odata cel putin clasa a 8a, e greu dupa ce te-ai obisnuit cu ei, sa te desparti asa pur si simplu
La mine debea acum se termina clasa a VIII-a si sincer, o sa imi fie dor de ei.Stiu si eu 8 ani cu ei in aceeasi clasa e destul.Dar asta e,trebuie sa ma dezobisnuiesc ca nu o sa ii mai vad in fiecare zi cand intru in clasa,nu o sa ii mai vad uni cascand de mama focului, alti salutand prietenos.Alti pur si simplu stau cu capul pe banca si nu scot un sunet, alti se uita ciudat in jur, uni isi fac tema la ceva anume. Chiar o sa imi fie dor :-
Trec in clasa a 10 a, si nu mi-e dor de cei din generala, dar mai vorbesc cu cativa, de restul nu imi pasa