Sincer sunt uneori nostalgic la niște momente din acea perioadă dar nu îmi e nici pe departe dor. Îmi zicea cineva, fost coleg de generală, să mergem pe la școală să mai vedem ce e pe acolo, să ne întâlnim cu profesori, însă mi-e atât de indiferent și mă doare atât de mult în cot încât nu i-am mai răspuns la telefon(poate fi insistent). Nici de liceu nu îmi e prea dor. Că tot zicea cineva de anii cei mai frumoși. Eu consider că anii cei mai frumoși sunt la facultate și cred că îmi va fi dor de facultate.
Nu,si niciodata. Un loc unde esti robotizat si invatat sa nu-mi folosesc inteligenta....de ce mi-ar fi dor de asa ceva?
As vrea sa ma intorc si sa imi dau tricoul jos si sa arat numai 8 patrate PERFECTE pe abdomen!
M-am visat de vreo 2 ori la inceperea anului scolar (primul de cand terminasem liceul) si eram foarte revoltat: " ce rahat caut iar aici daca am terminat?"
De liceu nu, acum sunt la seral si abia astept sa ma duc la facultate daca trec de nenorocita de matematica la bac, sincer de generala mi-e dor, au fost cei mai frumosi ani ai mei si in acel locusor am cele mai crazy amintiri.
Ce subiect placut, desigur ca este, aia au fost anii cei mai frumosi, mai ales la liceu, 3 ani de nebuneala si distractie, diriginta era chemata cam des la ore din cauza ca faceam zilnic numai smecherii )