anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va pare bine ca incepe scoala?

Răspuns Câştigător
| ThePoet a răspuns:

Nu, de ce mi-ar parea bine? Am avut parte de atata odihna cata nu voi mai avea niciodata de acum. Am avut parte de calatorii, de bucurii, toate cum le-am vrut eu. Acum totul se prabuseste ca in fiecare an. Pentru mine vacanta e cea mai frumoasa perioada a anului.

20 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Sincer? NU

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaa! Pentru ca am terminat-o tongue In plus, sotul meu este profesor si astfel aduce bani acasa laughing

| IDE a răspuns:

Da.tie? sa ai mult succes a scola!

| alexandra5251 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuu!laughing

| puddy a răspuns:

Daa! Eu ma bucur pentru ca sunt boboacaaa big grin!

| Eღilia62 a răspuns:

Da!
Acasa ma plictisesc,stau doar pe net, acolo ma intalnesc cu prietenii, mai invat cate ceva nou.

| XDarkAngel a răspuns:

Buna, trebuie sa recunosc ca anul asta mi s-a facut putin dor de scoala, deci...

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

nu, o urasc! laughing nu mi s-a facut dor deloc din portiva!
oricum, asta e parerea mea happy.

| XxBalonasheeXx a răspuns:

Da! uite, nu mai pot laughing

| LaraDot a răspuns:

Sincer...da si nu. Nu deoarece sunt profii si imi pare rau ca va trebui sa regret cand iau o nota proasta. Da deoarece socializez cu colegi si asta este o perioada a copilariei. Mult succes la scoala :*

| Rush a răspuns:

Intr-un fel da, ca imi revad colegii, dar intr-un alt fel nu, ca iar trebuie sa invatam si sa ne coacem mintile, deci NUUUU

| Dιєиυтzα a răspuns:

Pai. intr-un fel imi pare bine ca incepe deoarece imi revad toti colegii, stau cu ei cand ma plictisesc, si intr-un fel nu, pentru ca sunt tezele, testele si temele nasoale. Daca n-am mai aveam teze, teste si teme ar fi ok. Deci.nu!

| Turquoise a răspuns:

Buna,
Imi pare foarte bine, nici nu pot exprima bucuria pe care o simt.NOT!
De ce mi-ar parea bine? Ca ma duc intr-un loc in care profesorii ne trateaza ca pe niste caini? Sa fiu fericita ca trebuie sa ma trezesc iar la 6 si ca nu o sa mai am timp de nimic altceva toata ziua?
De parca asta nu ar fi de ajuns acum incepe toata lumea sa misune, incepe aglomeratia, iar fac 2 ore pe drum.

| Patrăţel a răspuns:

NO WAY! NOPE, NOPE, NOPEE. urraasc scoala, de ce as vrea sa merg iaar, sa fiu bombardata de teste/texe si alte cacaturi inutile, sa ma scol cu noaptea-n cap ca trebuie' sa invat cand s-a batut Stefan cel Mare si mai stiu eu cineee.

| sshhhhhttttt a răspuns:

Da...la scoala altfel trece timpul. love struck

| leidipharrel a răspuns:

Da, pentru ca il ultima luna m-am cam plictisit, si mai sunt si boboaca, totul e nou pentru mine. si am emotii blushing.

| myky16 a răspuns:

Da

| scaderea a răspuns:

Nu, a trecut vacanta foarte repede

| FataCuOchiCapruiX a răspuns:

Sincera sa fiu.nu deloc.am o diriginta ff batrana care rupe mereu cum ne imbracam ca ni se ridica bluza sau ca e prea decoltata.dar ce-o vrea sa purtam din astea pe gat? si fuste pana la pamanat...hey suntel in secolu 21 lol.deci nu mi-e dor mai ales ca o sa avem alt profesor de geografie sh deci trebuie sa invatam.paia de romana nu o suport cu compunerle eilaughingoricum succes la scoala...de ce nu e din nou vacantacrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuuuuuuu delocsad

| Fiction a răspuns:

Deja incepe?

Întrebări similare