| Tweety_6396 a întrebat:

Va pare rau ca maine incepe scoala?

Răspuns Câştigător
| TheBestOfLove a răspuns:

Nu

20 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Da,normal.
Din pacate mai am iar un an de inchisoaresad

| venusdoom a răspuns:

Da~x(

| ReiVaN a răspuns:

Logic ca dacrying(((vai de... ceafa mea

| AoiTori a răspuns:

Pe deoparte nu, pentru ca eu intru la liceu si vreau sa vad cum e, iar pe dealta da, pentru ca nu o sa am liber la calculator.

| Bellatris a răspuns:

Foarte rau. De aceea am profitat si mi-am luat azi niste extra hours de somn si o mare portie de leneveala in pat la televizor devil.

| EduardTPU a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

| xlmpq a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| Alina2910 a răspuns:

Da

| Dani04 a răspuns:

Nu, pentru ca m-am plictisit acasa.Si Da, pentru ca nu-mi place sa ma duc la scoala. Timp liber scurtat drastic.

| BrunetteGirl01 a răspuns:

Cand ma gandesc ca se termina vara si distractie din timpul vacantei da, imi pare rau. Dar ma gandesc ca urmeaza distractia de la scoala si ma bucur ca incepe. Deci imi si pare rau si imi pare si bine laughing

| Dragoselu12345 a răspuns:

Foarte rau ne pare crying mai vreau inca 1 saptamana sad.

| Acadeeeaa a răspuns:

Nu

| PlasticMoon a răspuns:

Nu.Adica de ce mi'ar parea rau
E ceva normal sa mergem la scoala toti copiii/adolescentii merg si na trebuie sa trecem si prins asta
Imi pare bine pentru ca ma distrez la scoala dar totusi am emotii pentru ca trec in a 8-a si e cam greu -.-

| BiaSiAtat a răspuns:

Nu,de abia astept, ca in vacanta mai mult m-am plictisit

| PisyKiss a răspuns:

Putin. Dar tie?

| meastylin a răspuns:

Da imi pare rau ca colegi is cam rautaciosi si injura si vorbesc urat si barfesc de aia nu vreau la scoala-.-

| Alexxaaa a răspuns:

Nuu

| CosminTheWin a răspuns:

Da de o mie de ori da...crying

Întrebări similare