Cand eram in generala imi placea chimia. E interesanta daca o inveti si ai profesor bun. E fain daca faci experimente decat sa faci probleme si calcule care nu iti folosesc la mai nimic. Acum sunt computere care fac aceste calcule, iar noi facem ca pe vremea lu' bunica niste calcule stupide... Romania.
Nici una nici alta. Fizica si chimia n-am mai facut-o din clasa a8a acum trec a11a
Chiar imi place fizica... Am fost si la nationala :X:X:X. Dar cu chimia e mai aiurea. Nu neaparat ca nu m-as descurca, dar nu prea imi place
Chimia mi-a placut intr`a 8`a, iar in celelalte clase mi-au placut experimentele.
mi-a placut mai mult fizica
Nu imi place nici fizica nici chimia nici matematica.
Sunt niste enigme pentru mine aceste trei materii.
O zi buna
Ambele, insa chimia imi place la nebunie, este plina de noi experimente si de noi surprize!
Niciuna
La fizica avem o profesoara si nu ne explica, dar nici asa nuprea intelegem.Fizica mi-a placut intra 6, era usoara.
Si chimia.nu imi place mie
Pai fizica...si chimia inca nu o fac...deci o sa-ti zic in septembrie
Fizica da, e mai logica, dar chimia de cand am inceput sa o fac( adica clasa a 7a) n-am inteles-o.
Chimia da este un obiect foarte frumos pe care la inceput nu l-am inteles dar pana la urma am dat de o profesoara minunata care m-a facut sa o inteleg si sa o ador.Fizica nu am inteles-o niciodata deoarece nu am avut pana acum nici un profesor de fizica doar suplinitori. Deci nu imi place si mi se pare grea.
Bleach... La fizica am avut numai 5 in clasa a 7-a. La chimie ma descurc mai bine, 9. b-)
Nu. Nu.
Daca ar fi sa aleg intre cele doua as alege totusi chimia. De ce nu imi plac? Nu le-am inteles niciodata, nici eu nici ceilalti colegi ai mei. Am avut o profa care nu ar fi reusit sa ne faca sa le intelegem nici intr-o mie de ani (aceeasi la ambele materii).
PS: Sunt in clasa a 9-a, la mate-info.
Fizica da. La fizica am avut noroc de un profesor minunat. Chimia nu o pricep :-s
liiifeiispiiink întreabă: