Eu una citesc aproape tot ce-mi cade in mână.
cred că rușii sunt preferații mei, dostoievski ( crimă și pedeapsă, frații Karamazov, idiotul), tolsto (învierea, anna karenina), dar și cărtăresc (tot volumul nostalgia). am citit mai bine din jumatate din operele lui paler, care este unul dintre scriitorii mei preferati.
cel mai mult îmi place să citesc cărți din sec. al XIX-lea, sunt preferatele mele, au un iz de vechi, de calitate.
și sunt unele cărți vechi care nu pot fi comparate cu cele mai noi.
alexandre dumas (tatăl) iarăși îmi place.
și oscar wilde(oscar și tanti roz) scrie foarte frumos.
acum citesc quo vadis de henryk sienkiewicz care e foaaaaarte interesanta si frumoasă.
iar castelul de kafka e foarte bună, ți=o recomand.
și cititul e pentru mine cum e pentru flori apa
Si eu sunt fan Agatha Christie. Reusisem in liceu sa strang vreo 30 carti din cele 80 scrise de ea dar, ca o fraiera, le-am imprumutat si imprumutate au ramas, ca deh, romanul tot romanul, considera ca ceva imprumutat e dat de tot. Mi-a placut f mult autobiografia ei. Cel mai mare fan, sunt, insa al autoarei Jane Austen. Nah, ce vrei, sunt fata! :-D
@colectionara Tu chiar citesti? Oscar si tanti Roz este scrisa de Eric Emmanuel Schmitt nu de Oscar Wilde.
Ador sa citesc Mai ales carti cu vampiri. Cred ca am citi zeci: Academia vampirilor, Casa noptii, vampirii sudului, twilight, Jurnalele Vampiriloe etc. Citesc zilnic si nu imi place daca pierd o zi fara sa citesc
Eu una citesc aproape tot ce-mi cade in mână.
cred că rușii sunt preferații mei, dostoievski ( crimă și pedeapsă, frații Karamazov, idiotul), tolstoi (învierea, anna karenina), dar și cărtărescu (tot volumul nostalgia). am citit mai bine din jumatate din operele lui paler, care este unul dintre scriitorii mei preferati.
cel mai mult îmi place să citesc cărți din sec. al XIX-lea, sunt preferatele mele, au un iz de vechi, de calitate.
și sunt unele cărți vechi care nu pot fi comparate cu cele mai noi.
alexandre dumas (tatăl) iarăși îmi place.
și oscar wilde(oscar și tanti roz) scrie foarte frumos.
acum citesc quo vadis de henryk sienkiewicz care e foaaaaarte interesanta si frumoasă.
iar castelul de kafka e foarte bună, ți=o recomand.
și cititul e pentru mine cum e pentru flori apa
Buna!
Si eu sunt fana Agatha Christie. Chiar aseara am terminat de citit "10 negrii mititei", insa preferatele mele raman "Crima din Mesopotamia " si " Misterul trenului albastru". Am citit aproape toata colectia Rodica O. Brasoveanu, iar cel mai mult mi-a placut "Disparitia statuii din parc".
In general prefer genul politist si horror. Iti recomand "Cursa" de Deean Koonz
Am avut si eu o intrebare asemanatoare, inasa am fost surprinsa ca au raspuns doar 2 oameni...asta ma face sa cred, cu parere de rau, ca oamenii citesc tot mai putin.
Bafta la citit!
Mie unu, nu îmi place absolut să citesc, recunosc asta.
Mă ocup cu teatrul, însă nu îmi place să citesc, citesc doar când e nevoie, când am vreun spectacol la teatru, atunci îmi citesc replicile şi le învăţ ca pe o poezie. Chiar dacă nu am ce face în timpul liber, tot nu mă apuc să citesc o carte, într-adevăr, poţi citi multe dintr-o carte, şi vorba ta, mai citesc din când în când, iarna, cand e foarte frig, la sobă, merge o carte bună, dar asta se întâmplă destul de rar. Nu citesc cărţi online, citesc doar ce am prin biblioteca casei, atât. De exemplu, caut astăzi o carte, găsesc o carte foarte bună, dar o las acolo şi o citesc peste vreo lună, două, depinde mai ales de timp, de chef şi de plictiseală, eu unu nu am rabadare s-o citesc, citesc jumate, şi după câteva zile, săptămâni, încă jumate. Eu îţi recomand să citeşti cât mai mult, pentru că cartea te ridică!
Pa, pa
Sallut. Nu pot spune ca imi place sa citesc ci adooor sa citesc =p~. Nu am un loc anume pentru citi, daca este liniste [ bine acum nu ca la mormantare dar totusi cat de cat] pot citi foarte bine. Ador cartile Horror, cele cu vampiri, paranormale, Sf.