| Xcel98 a întrebat:

Va Place Scoala?

14 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Buna,
Mie chiar imi place!

| AdelinaC a răspuns:

Mie nu imi place.

| DakotaRoyse a răspuns:

Nu. Urăsc sistemul de la noi. Bine, îmi place să aflu chestii noi şi-mi plac unele materii, dar consider că majoritatea profesorilor (excepţie fac unele rarităţi care în curând vor ajunge la muzeu) nu sunt destul de pregătiţi să ne predea într-un mod pe care să-l înţelegem, şi implicit, şcoala (din cauza lor) devine instrument de tortură pentru cei ce ar dori să înveţe ceva care chiar îi interesează. Dar nu pot, din cauza incompetenţei unora.

| pwp a răspuns:

Doamnee!
Nu!
poate daca as fi in alta tara mi-ar placea, dar cea din Romania e oribila!

| Sოﺁℓε a răspuns:

Nu.

| Simona a răspuns:

Da

| StopTheWar a răspuns:

Bai.eu sa fiu sincer.imi placehappy

| brandusa_6214 a răspuns:

Nu va plangeti ca ce va asteapta e mult mai greu si mai complex in viata asta, asta e doar inceputul.deci ar trebui sa fie partea usoara din viata happy

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Nuuuuuu, cui sa-i placa?

| genucu a răspuns:

Pai depinde: scoala este de mai multe feluri: sunt ore in care vine profesoru plictisit de materie, razi, nu scrii mai nimic, si daca mai este unu si cu un simt al umorului beton, atunci e foarte frumos. Mai sunt orele acelea de nasolie crasa, in care vine profesorul nervos si se apuca si da.si dai.scrii de ti se rupe mana. Sau si mai rau, intra nervos in clasa, (de la alta clasa) si incepe si dai sa asculte sau sa dea lucrare. Asa ca depinde...aa...mai sunt si pauzele, in care te poti distra cu colegii. Deci depinde din ce punct de vedere privesti toata treaba asta. Eu pe ansamblu cred ca e puuuuuutin frumoasa(sunt la liceu in a 11-a), adica predomina primul caz big grin (dai si funda?batting eyelashes )

| AndreeaDenisa0778 a răspuns:

Eu sunt intre si intre.
Imi place pentru ca ma distrez cu colegii, baietii day dreaming, unele materii ( romana, geografie, sport, desen, putin biologie si istorie, ed. tehnologica, franceza :X, unele ore cu diriga.si imi place ca nbiciodata nu ma plictisesc la scoala si mai ales in pauze:X
Nu`mi place pentru ca daca vine un prof nervos de l alta clasa ne da noua lucrare sau ascultare, urasc un profesor prost, comunist, nebun, mega exigent (de mate.)..cam atatwhistling

| LetyKaty a răspuns:

Yes...so much

| iulya_9118 a răspuns:

Un simplu...si sincer...nu!laughinge naspa!happy

| RObeRT_8698 a răspuns:

Da tie iti place, sau vrei sai faci pe tineri astia copi?

Întrebări similare