| Justarand0mguy a întrebat:

Va rog ajutati-ma, nu am reusit sa fac rost de lectii pentru diferentele la economic la contabilitate pe specificatia tehnician în administrație. Nu stiu din ce le voi da, va implor sa imi ziceti daca stiti ce defintii sa invat pentru diferente.

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Intreaba un coleg de clasa!

| Justarand0mguy explică (pentru Violleta2022):

Pai nu mai are nimeni materia de 9 de asta am intrebat aici pentru ca nu mai aveam alta optiune

| Violleta2022 a răspuns (pentru Justarand0mguy):

Dupa ce se termina a 9-a iei caietul de la cineva care a luat notite in timpul anului, ca oridum transferurile s-au incheiat deja anul asta, iar alt transfer se poate face la inceput de an scolar, intre 15 august si 6 sept, asadar ai timp berechet sa faci rost de notite pana atunci.

Ce imi zici acum este o idee buna. Daca nu as da diferentele maine. Ma transfer intre module si maine la dau de asta am zis ca am nevoie urgent

Din pacate, nu te poti transfera intre module, ca s-au incheiat transferurile.

Pai daca am vorbit la liceu si am reusit? Tocmai ce mi s-a aprobat cererea si azi dau diferentele

"acum 2 minute | Justarand0mguy explică:
Pai daca am vorbit la liceu si am reusit? Tocmai ce mi s-a aprobat cererea si azi dau diferentele"

Cum naiba ti s-a aprobat tie cererea de transfer, daca tu nici nu ai sustinut inca examenele de diferente?

Cred ca stiu cum... numai dand o spaga grasa ai fi putut primi tu aprobarea, inca inainte sa fii dat vreun examen.
Si te mai miri de ce nu merge nimic in tarisoara ai, cand la voi se fac toate cu bani si ilegal...

Crede ma daca as avea bani destui pentru ami platii orice ce vreau poate as face o dar nu am bani de dat spaga cand abia am bani sa stau singur intr-un oras strain, nu stiu cum sau de ce s-a aprobat inainte de examen dar nu am dat spaga si nu o vai face in viata mea

Hai sa him seriosi, normal sa tu nu ai bani fiindca esti copilas, dar taica-tu a rezolvat problema, ca doar nu se poate sa ti se aprobe un transfer fara examen si taman dupa ce s-au incheiat transferurile.
Asta este clar pentru toata lumea, ca spaga facut minunile astea.