anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog, am nevoie de ajutor. Este cineva dintre voi care a dat Cambridge? Eu nu sunt foarte buna la engleza, mai am probleme cu vocabularul, cu gramatica, dar in general invat bine si ma descurc. Sunt cam nehotarata. Eu as vrea sa invat mult mai mult la engleza, dar am nevoie si de o pregatire suplimentara. E o idee buna sa dau Cambridge? Stie cineva dintre voi ce se face la cursurile pentru Cambridge? Gramatica? Texte? Literatura? Compuneri? Ce se poate face in atatea ore? La Cambridge se duc cei mai buni la engleza sau se poate duce si un elev mediu, asa cum sunt si eu? Si va rog sa nu incepeti cu pesimismul, ca nu imi foloseste la nimic diploma. Eu vreau sa invat engleza, nu vreau sa invat pentru o diploma. Imi place engleza si vreau sa mi-o perfectionez. Ce se invata la Cambridge? Stiu ca examenul e foarte greu, dar nu am nici o idee ce se da. Se da gramatica sau compuneri? Banii nu sunt o problema. Daca nu il iau ce se intampla? Este o intrebare serioasa si decat sa dati raspunsuri aiurea, mai bine nu mai cititi intrebarea. Sunt satula de raspunsuri date la misto. Si daca imi raspundeti, v-as fi recunoscatoare. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| dudu_4306 a răspuns:

Examenglish.com. Profa de engleza ni l-a recomandat, ma rog poate stii deja site-ul...

4 răspunsuri:
| aysun a răspuns:

Cambridgeul da bine in CV, cu atat mai bine cand pleci sa te angajezi in afara. Exista mai multe examene de Cambridge - Begginer, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced (par'ca). Pe cat iti place engleza, pe atat de mult trebuie sa o si inveti. Sunt foarte multe lucruri de invatat - de la gramatica pana la literatura. Ai exercitii de inlocuire a cuvintelor, de reformulare, de compunere, de povestire, de schimbare a verbului, etc.
Ar fi bine sa te meditezi la un profesor univesitar, ceva (daca spui ca banii nu conteaza).

| MariaSimo a răspuns:

Cambridge-ul nu te invata nimic. Cambridge-ul atesta ce ai invatat deja.
Daca esti din Timisoara, te pot indruma catre un centru de limbi straine care te poate ajuta cu pregatirea si cu alegerea unui examen potrivit pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Merci mult pentru site. Nu-l stiam. Nu sunt deloc informata pentru ca nu am de cine sa fiu. Daca mai stie cineva niste site-uri, va rog sa mi le dati. Orice informatie e bine venita.

| shady20 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic si eu ma pricep destul de bine la engleza dar nu stiu ce este Cambridge oricum o sa ma interesez pare interesant...ma scuzi ca nu stiu la intrebarea ta...