| CassieFox a întrebat:

Va rog din suflet,imi puteti dezvalui cateva secrete,trucuri, metode de a invata engleza.Cum sa invat cuvinte noi si sa nu le mai uit?

4 răspunsuri:
| MiyakoSaki a răspuns:

Pai eu ma uitam la versuri la muzica.Nu stiam un cuvant il cautam imediat, sau la seriale.Nu gaseam un cuvant, il cautam.Trebuie sa gasesti engleza in lucruri care iti plac.Citeste mult in engleza si scrie.Prin scris reti mult mai bine. happy Spor la invatat happy

| Radu284 a răspuns:

Cum zice romanul, practice makes perfect.
Adica, trebuie sa folosesti cuvintele, sau macar sa le tot auzi. Ia un film, sau o lectura de pe youtube. Sau o carte. Si asculta/citeste de mai multe ori. Prima data te uiti in dictionar la fiecare cuvant necunoscut. Apoi, dupa ce citesti/asculti de cateva ori, ar trebui sa-ti ramana in minte.

| KilluaZoldyck a răspuns:

Te uiti la seriale in engleza te vor ajuta enorm de mult

| rolynight a răspuns:

Ar trebui sa te uiti in desene animate cu subtitrare, si sa cauti cuvintele nestiute online, si sa faci multe multe multe exercitii de gramatica si de vocabular, daca nu ai, ai putea sa-ti cumperi un manual gen "Invata engleza repede si usor" cu CD( caci si pronuntia conteaza) si uneori, sa vorbesti singur in fata oglinzii ca sa-ti perfectionezi pronuntia, invata verbele la trecut, caci au 2 forme diferite, care se folosesc la 2 timpuri diferite uneori, asa vei putea fi in stare sa vorbesti si de trecut, trece formele verbului pe bucati de hartii, si fa o autodictare, verificate si daca gresesti corecteaza-te.Invata timpurile( prezent, prezent continuous, past, past continous, etc) si if-urile, si altele.
Sper ca te-am ajutat.