| KnowelsMarilyn a întrebat:

Va rog frumos sa ma ajutati la acest exercitiu, la care nu stiu ce sa scriu:"prezinta intr-un text de 5 sau 7 randuri o intamplare din viata ta, in care ai fost mandru ca esti roman. Promit sa dau funda la raspunsul bun!

Răspuns Câştigător
| Mâncărici a răspuns:

Nu pot sa stau aici sa scriu un text dar iti voi da o idee, ca tot au fost recent jocuriile olimpice de la Londra, ai pute transcrie sentimentele cand lotul Roman a reusit sa ia medaliile de aur, argint si bronz! Poti dezvolta si povestii despre fiecare participant care a reusit sa castige si te poti inspira de pe internet cu mai multe de talii despre eveniment

https://www.google.ro/......ps?/search

5 răspunsuri:
| Smile94 a răspuns:

Uite, in ziua de astazi e greu sa fim mandri ca suntem romani tocmai de asta te voi ajuta cerandu-mi de la inceput scuze avand in vedere ca e o intamplare inventata
o vizita in Londra mi-a schimbat perceptia asupra faptului ca sunt roman. febra jocurilor olimpice mi-a cuprins si familia cu care am decis sa cumparam bilete pentru a vedea reprezentarea sportivilor. Am intrat in accea sala imensa, si am observat nerabdarea tuturor sportivilor precum si teama si emotiile care pareau ca ii coplesesc
s-a dat startul concursului iar ultimii in accea semifinala eram noi, romani. dupa executia celorlalte tari, in care reprezentanta sua a avut un execitiu pe care nu l-a putut duce la indeplinire in mod corect desi erra clasa ta pe primul loc, a venit randul nostru... dupa o executie perfecta, in randul spectatorilor se vehicula ca vom iesi pe locul 4, facandu-se astfel o nedreptate, dar juriul a fost de parere ca meritam medalia de aur, facandu-ma sa ma simt mandra ca sunt roman/ca si subclasand reprezentanta sua care nu si-a putut ascunde dezamagirea

| KnowelsMarilyn explică (pentru Smile94):

Acesta e un raspuns foarte folositor, insa imi pare rau. Daca imi raspundeai mai devreme la intrebare poate primeai tu funda.happy

| Smile94 a răspuns (pentru KnowelsMarilyn):

stai linistita nu ti-am raspuns pentru fundahee hee spor la scris

| Reek54 a răspuns:

Pai, tu nu ai fost niciodata mandra ca esti romanca?