| xprez a întrebat:

Va Rog TPU spuneti-mi si mie niste titluri de carti ca n-am ce sa citesc! mersi.

Răspuns Câştigător
| Bodu90 a răspuns:

Dan Brown- "Codul lui Da Vinci" e o carte tare desteapta asa
Joey Goebel-"Torturati-l pe artist" mi-a placut mie in mod special asa
daca esti mai micut/a asa incearca "Ciresarii"- cartile copilariei mele.
"Elevul Dima dintr-a saptea"
"Cei trei muschetari"

7 răspunsuri:
| maddy0212 a răspuns:

De curand am citit Dracula de Bram Stocker si pot spune ca a fost fascinanta. Acum citesc Cianura pentru un suras, nu-mi vine acum in cap de cine este scrisa, dar, desi sunt la inceput, e destul de buna. Alte carti citite de mine pe care ti le recomand: Jane Eyre de Charlotte Bronte, 10 negri mititei si Crima din Orient Express de Agatha Christie, etc.

| ooFuChsiAoo a răspuns:

Pai.depinde de varsta si de preferintele tale.eu acum citesc Mara de Ioan Slavici

| INeverStopLoving a răspuns:

Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi (autor: Camil petrescu), Pe aripile vantului (autor: Tudor Caranfil), la rascruce de vanturi (autor: Emily Bronte), Anna Karenina (autor: Lev Tolstoi), Mandrie si prejudecata (autor: Jane Austen ), Marile sperante (autor: Charles Dickens), Tess D’Urberville (autor: Thomas Hardy). Dupa ce le-ai citit pe asta sa-mi spui daca ti-au placut, ce impresie ai avut despre subiectul fiecarei carti si daca ti s-a schimbat viziunea despre viata dupa aceste lecturi minunate. Mult spor la citit si astept mail-ul tau cat mai curand!

| deea98 a răspuns:

Pai depinde de gusturile tale.

Carti de dragoste:

"Scrisoare de dragoste"(cartea mea preferatalove struck)-Mihail Drumes
"O pagina de dragoste"(asta e destul de trista...)-Emil Zola

Romane politiste:

Poti incerca cartile Agathei Christie. Dintre toate cartile ei eu iti recomand "Zece negri mititei"

Daca vrei carti cu intamplari mai amuzante din viata adolescentilor de odinioara citeste "Cismigiu et. Comp"- Grigore Bajenaru sau "Elevul Dima dintr-a saptea" - Mihail Drumes

Sau daca preferi ceva fantastic incearca "Povestea fara sfarsit" - Michael Ende

| abalabam a răspuns:

Jocurile foamei 1, 2 sunt cartile mele preferate nu ma saturam de ele

| SomebodyWhoIsHere a răspuns:

Colt alb(Jack London), Doi ani de vacanta(Jules verne)si multe altele scrise de jules verne

| Hermes a răspuns:

Dar cati ani ai?