| Curiosul999 a întrebat:

Va salut acesta este contul oficial alui stiti voi cine? https://www.instagram.com/mrpresidentputinofficial?igsh= OWF0NWxmbGN6N3Jj L-am descoperit zi in timp ce navigam pe Instagram dar daca te duci pe linkul din Instagram te redirectioneaza care Youtube si acolo este un link din nou te redirectioneaza catre o pagina reala de telegram deci e contul oficial sau nu mi-e cam frica sincer sa nu patesc ceva rau nici nu știu de ce mai mancat undeva sa intreb anumite lucruri despre dar am întrebat doar din punct de vedere istoric culmea este că l-am sunat pe tata si IAM explicat toata treaba si a spus că o discutam diseara după ce o sa se uite si el dar eu după voce mi-am dat seama că nu este calm si ca va ieși cu scandal ...nu prea ma pot exprima bine va rog ajutati-ma is distrus daca este real...

2 răspunsuri:
| blablibuluku a răspuns:

Stai linistit, nu vei patii nimic! nu este contul oficial, si pe telegram nu ai ce sa patesti?

| Curiosul999 explică (pentru blablibuluku):

Nu știu ce să zic uite ce spune la una din ultimele postări din 2024 M

"Liked by russian_kremlin and 625 others" adică a fost apreciată de russia_kremlin care este site-ul oficial al Rusiey de stiri mie foarte teama(de fapt mai mult mie tema sa nu raman fara telefon decât mi-e teama de bataie )