| Curiosul999 a întrebat:

Va salut am o intrebare cumva exista device-uri mid-range ieftine? De exemplu telefon de gaming cu 4 GB RAM la vreo 800 de lei sau laptop ofice cu 4 GB RAM la 1500 lei? Exista? Daca există ar fi o opțiune mai bună decât cele scumpe adică un telefon Xiaomi ieftin mai bun decât Samsung Galaxy seria S exista? Cum ar funcționa în 2024 astfel de device-uri ar funcționa ani buni la fel că celelalte? Ar dura mai multi ani? Eu fac acum un studiu as vrea sa stiu de ce se fabrica astfel de device-uri daca sunt daca nu sunt profitabile și fliabile așa că vă rog să răspundeți serios fara miștouri este posibil sa fi greșit dar as vrea sa fiu corectat într-un mod respectabil (lucru care nu prea se întâmplă când pun întrebări despre produsele IT sau mașini ) vă mulțumesc

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Recomand Flip.ro. Sunt secondhand, dar sunt cu garantie.

| doctorandus a răspuns:

Un laptop cu 4 GB RAM: pentru Windows sau MacOS e complet insuficient, dar daca pui ChromeOS Flex pe el va functiona bine ani de zile.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Pai ori ieftine, ori mid-range. Tu ai habar cu ce termeni jonglezi aici? Cind discutam de Apple sau Samsung, o buna parte din pret o reprezinta brandul si serviciile conexe pe care le ofera.

| gabicoo a răspuns:

Laptop office la 1500 lei există. Eu am cu 8 GB RAM și își face bine treaba.