"de ce unele persoane cand imbatranesc nu se vede, de exemplu Rowan A"
ce vorbești străine?
https://imgur.com/a/fmIKSVw
Da dar comparandu-l cu bunici arata mai tanar, bunicul are 67 de ani din arata m Mai batran decat Rowan A
Da dar comparandu-l cu bunici arata mai tanar, bunicul are 67 de ani din arata m Mai batran decat Rowan A, oricum eu am spus că e mult mai tanar, de fapt pare mult mai tanar decat regele Charles
Poate dacă faci comparație cu bunu-tău, așa o fi
Regele e britanic si ginger daca nu ma insel, ei au pielea mai subtire si mai deschisa la culoare si se rideaza si se inroseste/pateaza mai repede.
Conteaza si genele. Bunica mea la 90 ani abia daca avea cateva fire de par alb in cap.
Unii gen Donald au si anumite interventii gen injectii cu botox in frunte sau lifting facial care pot sterge lejer niste ani de pe chip.
Si eu cand imbatranesc o sa-mi fac lifting pentru ca o viata avem si nu vreau sa stau cu pielea atarnata pe fata. Iar botoxul nu e ceva foarte invaziv, iti baga cu o seringa in frunte si nu se mai vad ridurile
Ok, la Charles si Donald T am înțeles, dar Rowan si V.P, ei de ce nu par ca au vârsta lor reală și ei și-au făcut lifting? Uite de exemplu bunica are 67 de ani din e mult mai batrana, si bunicul la fel.
Nu stiu, la Donald se vede ca si-a facut ceva, la Rowan nu se vede dar totusi nu putem exclude. Si sincer mie nu mi se pare ca arata bine, arata normal pentru varsta lui.
Am vazut oameni care arata tineri la o varsta la care altii sunt strigati cu "bre", eu zic ca totul tine de genetica, pur si simplu unii sunt mai norocosi
Dincolo de interventiile chirurgicale pe care le-ar putea avea unul sau altul si de preocuparea pentru ingrijirea corporala, genetica are un rol decisiv...si aici nu ma refer doar la batrani. Ai vazut de exemplu cum unii de 30 de ani arata de 20, iar unii de 20 arata de 30? Genele sunt de vina.