Cele două obiecte din imagine nu au legătură unul cu altul. Sunt din perioade diferite.
Nu, n-am mai vazut o astfel de "abordare"
Cutia de lemn este soneria, in caz ca nu ti-ai dat seama.
"De ce nu mai are acel disc pe care ar fi trebuit sa il abia" Pt ca n-a avut vreodata disc. Acel tip de telefon a aparut concomitent cu telefonul cu disc. Telefonul cu disc era instalat in zonele cu centrala automata, pe cand cel fara disc in zonele cu centrala manuala (apelul trecea printr-o centrala, unde centralista facea legatura, la propriu) https://upload.wikimedia.org/......erator.jpg
Stai un pic... acum cateva zile in urma cineva de aici mi-a spus că celor cu manivela nu le trebuia centrala telefonică pentru ca erau conectate printr-un fir sa spunem din punctul a in punctul b acum mi se dau alte informații, Pana la urmă ce varianta mai este cea corecta?
Unita-te te rog la întrebarea de mai sus, la ultimele două am mare nevoie de ajutorul tau, de fapt de al vostru
In ultimele zile ai pus intrebari de genul "telefoanele alea vechi de 100 de ani pot fi mâncate de carii?", "dacă doar lemnul ud conduce electricitate atunci cum carcasa din lemn la telefonului, chiar dacă nu era udă putea să i ofere cum functioonalitatea acestuia", "care telefon e mai vechi".
Cand tema ta era sa scrii despre istoria si evolutia telefonului.
Te-am fi ajutat cu niste indicii, macar de unde sa te documentezi.
Dar se pare ca nu stii nici macar ce sa intrebi.
anonim_4396 întreabă:
Cosmin38384 întreabă: