| Curiosul999 a întrebat:

Va salut am o întrebare deci cumva aceste telefoane is vintage? Care este ordinea lor in evoluția lor? https://photos.app.goo.gl/XcZuS22zKnESFTkC9 va rog frumos sa ma ajutati, aproape am terminat PR0 -IEC-TUL așadar cel negru sau cel gri a fost primul in ordinea cronologică, din da stiu asta ar fi ușor de spus că telefonul cu manivela a fost primul, dar telefoanele cu disc erau din 1900, deci oarecum au evoluat concomitent, eu am nevoie sa stiu ordinea cronologică si daca se poate ai anul, apropo vi se pare normal ca cineva care se ocupa cu studiul trecutului un istoric de exemplu sa va impună sa invata ti despre istoria telecomunicațiilor din sex XX si XI? In mod normal ar fi trebuit să se deie ceva asemănător unor fapte istorice sau ceva care tina de istorie nu de tehnologie din TIC voi ce părere aveți a procedat corect persoana in cauza? Exista vreo lege prin care poți refuza o lucrare daca nu tine cont de disciplina respectiva? Am scris mai CODE stiti de ce scriu asta, pentru ca am " scrisul uratel" daca intelegeti...

1 răspuns:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Te-a motivat sa te mobilizezi?
Este evident ca a reusit.
Doar sursele tale de informare nu stiu cat de serioase sunt. Vezi ca trebuie sa le treci la Bibliografie.

Ar fi trebuit sa intrebi un profesor din domeniu. Sau sa mergi la biblioteca, sigur gaseai vreo carte in domeniu