| Curiosul999 a întrebat:

Va salut am o mare dilema deci există conturi de Facebook ce au fost făcute pe data de 20 decembrie 2004 in Romania? Din cate am înțeles în primii doi ani Facebook a fost valabil doar pentru studenții de la Harvard care erau și colegi sau prietenii cu Mark Z, dar unii spun că existau și în România și dacă existau ele nu au fost închise pentru că nu respecta politica de confidențialitate modernă Facebook?

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Facebook a fost lansat oficial pe 4 februarie 2004, însă inițial era disponibil doar pentru studenții de la Universitatea Harvard. Ulterior, a fost extins treptat la alte universități americane, iar abia în septembrie 2006 a devenit accesibil publicului larg, inclusiv în România.
Astfel, este puțin probabil ca cineva din România să aibă un cont creat în 2004, deoarece Facebook nu era disponibil în afara rețelelor universitare americane în acel an. Cele mai vechi conturi din România datează din 2007, când platforma a devenit accesibilă global. Cineva minte.
https://adevarul.ro/......38330.html
Am mai găsit dovezi și pe alte web-uri dar ți-l dau pe ăsta.

| manuelus50 a răspuns:

Nu mai există, le-a șters SRI-ulhappy

| gabicoo a răspuns:

Da. Georgescu - era student la Harvard, lucra la ONU și era mare boss la Clubul de la Roma. laughing