| Curiosul999 a întrebat:

Va salut am primit notificare de la YouTube ca am fost blocat pentru 24 de ore fiindcă spun ei nu am respectat regulile comunitarii si am postat comentarii inselatoare dar eu chiar habar nu am despre ce vorbesc eu atat am scris la un rezumat al unui film "foarte frumos filmul" de ce trebuie sa fiu blocat eu blocat de unii care cand nu le convine ceva ma blochează asa fara motiv?

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Daca acel film incalca regulile toti cei care au apreciat si au comentat la acel film vor fi blocati! Mi s-a intamplat si mie exact acelasi lucru si pacat ca eu aveam un canal cu mii de urmaritori, de atunci am zis ca nu are rost sa obosesti sa faci ceva degeaba, asa ca am facut alt canal dar nu mai postez nimic, si spun in comentarii tot ce-mi trece prin minte, nu ma abtin de la nimic, si culmea acum nu mai incalc nici o regula laughing cam asa sta treaba cu Youtube-ul...

| Curiosul999 explică (pentru lpavel):

Ok dar eu după 24 de ore voi mai putea utiliza contul sau Imi va fi închis odată pentru totdeauna?

| lpavel a răspuns (pentru Curiosul999):

Acum da, dar la a 2-a abatere ca acesta iti vor inchide contul de tot si-ti vor spune daca crezi ca nu au dreptate atunci sa le trimiti un email prin care sa dovedesti contrariul, ceea ce nu vei putea dovedi niciodata asa ca la video-uri care crezi ca incalca regulule nu mai da like si nici nu comenta. Poti sa-l vizionez dar nu reactiona in nici un fel ca acum un timp esti luat in vizorul lor si te vor urmari in continuare. Sau pur si simplu iti faci alt cont pe care vei face ce vrei, daca il inchid, faci iar altul... laughing eu sunt la al 2-lea dupa cum am zis si fac ce vreau iar de 2 ani de zile inca nu m-au atentionat, deci functioneaza!