| Curiosul999 a întrebat:

Va salut are șanse cineva din cl sa rămâna repetent la muzica? Am un coleg ce astăzi să ales cu nota 2 fix 2 i-a pus pentru motiv că nu are caiet și că mesteca o gumă ce ou avea din pauza au încercat colegii sa ii ia apărarea dar profu' nu și nu sunt șocat voi ce credeți ii va mai pune un al doilea 2 data viitoare? Adică gen i-a pus doar așa s-au are ceva personal cu el? Mai are un 9, el a cam lipsit dar nu mi se pare normal sa ii pună 2, 1 și 2 din cate știu se pun doar pentru cop1at de ce nu a întrebat toată cl udaca are caiet la muzica noi nu prea avem caiete la materii gen desen și muzică ținând cont că folosim vocea și pensula daca ora viitoare noi nu ne aducem caietele și prot3st@m credeți că s-ar putea rezolva ceva?

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Notele se dau doar pe teste si daca il scoate la întrebări. 1 se da doar la copiere. I-a dat asa zis ilegal deci daca ii trece nota poate sa il dea in judecata. Un coleg aia a facut si a câștigatlaughing

Bula
| Bula a răspuns:

Mai demult, daca faceai asa ceva, atunci primeai 2 palme zdravene.
Acum, palmele sunt interzise, dar obraznicia trebuie pedepsita!

| KilljoyIdiot a răspuns:

Probabil i-a dat 2 pe atitudine. Nici mie nu mi-ar conveni să fiu profesoară și să dau de un astfel de elev, care nici măcar nu are bunul simț să scoată guma din gură. Probabil "protestul" ar înrăutăți lucrurile, deci mai bine o lăsați așa.

| KilljoyIdiot a răspuns (pentru KilljoyIdiot):

Și "repetent la muzică"? Probabil vrei să zici corigent? Sincer, dacă colegul nu își revine și nu își schimbă comportamentul, orice e posibil!

| gllopel a răspuns:

Colegul tau e impertinent si tie ti se pare ca profesorul are ceva cu el?
Mai lasati voi instanta ca sunteti destui analfabeti. Nu asa se castiga diplomele.
Da, are toate sansele sa ramana corigent la muzica si in toamna sa-l lase repetent.