XEROX:
copiere: ai o foaie si iti face mai multe
scanare: ai o foaie si o trece pe calculator ca si fotografie
imprimare: ai o fotografie si o scoate pe hartie
cele doua preturi se refera la copierea/scanarea pe o fata sau pe doua fete ala hartiei (fata si fata/verso)
Pai copiere ca iti copia foaia sau actele care le vrei scanare ca iti scaneaza o foaie sau un act si poti sa il modifici si ca iti face copie la act si o, 30 0, 60 ron e cat costa adica 30 bani sau 60 bani si scanare sa iti scaneze pentru 60 sau 90 ron depinde cat costa
Xerox, asa cum este scris se refera la un brand in primul rand. Masina (imprimanta sau printer) poate realiza tipar digital, adica printare sau tiparire documente cu preturile indicate la Xerox printare:...
Imprimantele pot avea si functie de copiere documente, respectiv scanare. Prin scanare se converteste continutul documentului din format fizic (carte, foaie de hartie sau revista) in format electronic - jpeg sau pdf, documentul in format electronic putand fi salvat pe un hard disk. Se poate face optional si recunoastere text pentru editare. In concluzie - pretul la tiparire o foaie pe o fata (o pagina) este 0, 3 - iar tiparire fata verso 0, 6. La fel la scanare primul pret este pentru o fata al doilea pentru fata verso. Ce mi-a atras mie atentia este pretul exagerat de mare la aceste servicii... Pentru a afla mai multe informatii despre tipar digital si a face o comparatie de preturi verificati acest link http://www.adicenter.eu/......ntei-iasi/
Frate, fara suparare, dar eu nu te-am pus sa-mi zici 200 de randuri. Te-am intrebat ce inseamna xerox dupa copiere, printare, scanare. Puteai sa faci si tu un rezumat de 5 randuri sau sa-mi spui cu cuvintele tale pentru ca unii oameni care nu le au cu calculatoarele nu stiu ce inseamna hard-disk, format fizic etc. Zimi te rog pe scurt ce inseamna fiecare ca nu inteleg limba calculatorului.
In concluzie - copiere inseamna multiplicare document, scanare iti transforma o pagina in imagine pe care o vezi pe computer sau pe mobil - E ok asa?
XEROX:
copiere: ai o foaie si iti face mai multe
scanare: ai o foaie si o trece pe calculator ca si fotografie
imprimare: ai o fotografie si o scoate pe hartie
cele doua preturi se refera la copierea/scanarea pe o fata sau pe doua fete ala hartiei (fata si fata/verso)
Printare inseamna atunci cand dai din calculator sa scoti ceva la imprimanta...scanare cand scaneaza in calculator ceea ce pui in scaner iar copiere atunci cand pun in scaner o foaie iti face exact ceea ce e pe foaie aceea si poti da ori de cate ori vrei sa iti copie adica de 2, 3, 4, 5 etc aceelasi examplar