Uita-te si tu la cine prezinta fiecare harta. Harta de care vorbesti este o harta a Ucrainei facuta de prorusi, sau de rusi, care vrea sa arate ca Ucraina e stat artificial. Ce incredere poti sa ai in rusi? Harta arata ca teritorii mari au fost adaugate la Ucraina in 1654. Stiu cat esti de ignorant, asa ca iti spun eu: Romania nu exista in 1654. Ce vrei tu sa spui, sa revendicam Bugeacul? Sa revendicam un teritoriu cu foarte putini romani, numai de placerea de a fi un stat paria si de a face jocul rusilor?
Eu doar am vrut sa intreb de ce pe unele hărți nu arata Buceagul că fiind parte a României, daca el totuși a fost..., adică abia în 40' l-am pierdut...
Pentru ca de mai multe ori ai scris ''eu am vrut doar sa intreb'' un amanunte sau altul, ma simt dator sa iti spun ca o informatie nu are sens fara context. In 1940 l-am pierdut, dar cand l-am obtinut? In 1918, deci l-am detinut doar22 de ani, nici macar din statul medieval Moldova nu mai facea parte de sute de ani. OK, ai vrut sa intrebi de ce nu apare pe o harta, acum stii de ce? Habar nu ai, fireste; asta se intampla intodeuna cand vrei sa stii un fapt izolat, fara sa te complici cu nici un context.
Cosmin38384 întreabă:
anonim_4396 întreabă: