| ChocolataDulce a întrebat:

Veste proastaa sunt in clasa a6 a si imi iese media 9.07 pe sem 1 si
e naspaa asa e? dar in sem.2 voi invata mai mult macar media 9.60
sa iasa... spuneti ca sunt jalnicaa nu am putut sa iau mai mult.cryingcrying

10 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Nu te stresa, înveţi pentru tine nu pentru note, contează cu ce rămâi în cap.Şi eu cam tot aşa aveam media generală, dar m-am pus pe învăţat-sunt în clasa a IX-a.Şi e foarte bine că ai ambiţie în tine-să faci din 9.07, 9.60 e greuţ, dar nu imposibil.Mă faci să zâmbesc când spui "măcar media 9.60"-"măcar".Consideri că 9.60 e mică? Poţi să ai doar 10 pe linie-degeaba dacă eşti prost de dai în gropi. Învaţă, dar materiile care trebuie luate cel mai în serios sunt româna şi matematica.Din ele vei da examen în clasa a VIII-a! Nu eşti jalnică straight face alţii s-ar bucura cu media asta, ba chiar şi 8, 50 e medie bunicică. Dacă te pui serios pe treabă va fi totul ok.Baftă. happy

| Lynna a răspuns:

Nu ai mai pus o data ''intrebarea'' asta sau am visat eu?

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Degeaba, vei ajunge sclava unui smecheras care va stii sa invarta lucrurile si sa isi faca o firma si cel mai probabil te va angaja si el va primi toate meritele pe munca ta. Din asta rezulta ca degeaba esti desteapta daca nu esti inteligenta. Inteligenta este puterea de a te adapta la orice situatie in care te afli si sa iesi cu bine, sa fi destept inseamna sa ai memorie multa si sa stii doar ceea ce esti invatata, deci un slav.

| alexs99 a răspuns:

De ce este o veste proasta? O medie peste 9 este mai mult decat excelent, trebuie sa demonstrezi ca meriti o medie mai mare si o vei obtine.
O seara buna.

| Alexandru0007 a răspuns:

Esti buna, continua asa

| King18name a răspuns:

Sunt sigur ca daca scrii asta pe facebook, o sa fii mai apreciata, sau vei fi mai compatimita... aici, e mai greu sa pari interesanta cu chestii de acest gen!winking succes la scoalawinking

| bula2014 a răspuns:

Da daca tu spui

| Blackrose101 a răspuns:

Nu este nimic grav, 9, 07 este o medie foarte buna. Oricum, ai la dispozitie tot semestrul 2 ca sa iti maresti media anuala.

| unknownpink008 a răspuns:

Daca media ta finala depaseste 9.50, o sa iei premiul intai! Hai nu fii suparata! Funda?

| Moraru_Alex_1975 a răspuns:

Pentru cineva care invata si are note bune, i se poate parea o medie foarte mica dar in comparatie cu alte medii ii foarte mare.Tin sa te informes ca in clasa 5-a am avut media generala 9, 82 iar in clasa a 6-a 9, 33 crying((((((( si ii foarte nasol!sad