| me_3408 a întrebat:

Vi se pare ca profii va dau prea multe teme?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi da, mi se pare, aş vrea să am şi eu în timpul săptămânii puţin mai mult timp liber, dar neah, nu pentru ei dau temele, le dau pentru noi pentru că noi suntem aceia ce vor să înveţe iar ei nu îşi fac decât meseria, dacă o fac bine sau rău asta nu ne priveşte.

13 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Da sad foarte multe teme crying

| AlinPlaya a răspuns:

Buna! Mie nu mi se pare ca ne dau multe. Adica sunt acceptabile. Si nu sunt tocilar.
Ave!

| Bacemi a răspuns:

Nu cred. Temele se dau cu un scop, acela al aprofundarii profunde. Avand in vedere ca exista multe lectii care nu prea au ce cauta in materie e normal sa fie teme multe si consistente. Daca s-ar regandi invatamantul ar fi mai usor.

| ßiαηċα a răspuns:

Da

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu - am teme doar la mate si nu am nimic impotriva lor. La romana poate sa-mi dea de scris... oricum nu intereseaza pe nimeni.

| xjustfearless a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi fiecare isi face datoria : de a face elevul sa inteleaga cat mai bine lectiawinking. Asta presupune si facerea temei. Pe mine nu ma deranjeaza temele... dar daca profesorii dau un ordin, trebuie neaparat executat? suntem cumva in armata>?

| AlecSSyA a răspuns:

Mie nu mi se pare deoarece sunt convinsa ca dau exagerat de multe teme. Cel putin profii care ii am eu nu se mai satura.(nu toti, unii dintre ei)

| claus_1571 a răspuns:

Da foarte multe teme mai ales la limba romana de citit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa...ai nu mai reuşesc să le fac. ce să fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu... sa vedem.Se incadreaza in limita legala de 1-2 ore pe zi. problema e ca fiecare profesor considera ca avem tot timpul doar pentru materia lui si ca trebuie sa facem doar tema data de el de restul nici nu vrea sa auda.(cam asta se aplica pentru toti profesori mei cu exceptia celor de muzica desen si sport). Deci la sfarsit de zi: am in medie 6 ore pe zi din care primim teme la minim 2 si maxim 4 imultit cu 1. 5 ore fiecare tema = de la 3 ore pana la ''n-m de gand sa fac tema aia!''
Deci cred ca da... primesc un pic cam multe teme. :*(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noua ne dau multe teme la romana cele mai multe la romana, la mate mai putine, la franceza faza e ca eu nu ma pricep la franceza, si la engleza nici acolo nu ma pricep.
Si vorbind despre profesori cred ca copii la care ii diricinta profa de romana cred ca deja le vine sa si moara!
Si implus de ce noi trebuie sa avem toata saptamana romana!
waiting

| limen a răspuns:

DA multe. Ne da la mate mult ne da la romana mult ba chiar si la franceza ne da mult si la altele ne da dar nu la fel de mult, probabil fiecare profesor da cat este nevoie dar nu se gandesc ca nu este numai materia lor si ca ne da si la altceva teme.Inteleg sensul temelor si sunt constienta ca trebuie facute dar mult prea putin timp ramane liber mai ales daca punem la socoteala si invatatul