Cei ce organizeaza banchet cu minori isi asuma raspunderea pentru buna desfasurare. O persoana straina nu poate de cat sa ingreuneze situatia si sa produca probleme. Chiar daca a fost coleg cu voi un om isi poate schimba atitudinea in timp. Ei nu-l mai cunosc si nu-si pot asuma responsabilitatea pentru el. Daca ar fi vorba de majori, fiecare raspunde pentru el.
In clasa a 8a e bine ca nu va lasa cu straini. Ea raspunde de voi si cine stie pe cine aduceti voi... fiind un fost coleg puteti insa sa explicati exact situatia
Da, mi se pare corect ca la banchet sa vina doar elevii si nu persoane de la alte scoli, fiindca banchetul respectiv e organizat strict pentru elevii acelei scoli, iar daca apar persoane din afara, se cam duce toata atmosfera si tot scopul acelei festivitati. In cazul descris de tine, mi s-ar parea acceptabil sa vina acel fost coleg, doar pentru faptul ca a invatat o perioada in scoala aceea, dar chiar si asa, nu mi se pare 100% corect. Daca as fi in locul directoarei as face o exceptie, probabil, dar nu mai mult.
Mi se pare ca directoarea scolii tale greseste! Daca se cheama banchet ar trebui sa poti veni cu cine vrei, chiar daca este de la o alta scoala sau clasa! Acum, ce? O sa va puna diriginta voastra pe perechi, ca in clasa intai? Nu vad deloc distractie in asta, fara suparare...
alexcatalin13 întreabă: