Buna.
Vineri nu facem scoala.
Da @Miruna99, la noi la Iasi este liber, dar eu cred ca in toata tara e asa[]
Esti din iasi?
Daa dc?
Da[]dc?
Pentru ca asa se face nu facem scoala ca s-a vem week prelungit
Acum am înţeles!
Buna :-)
Daaaa. Spuneau ca depinde de fiecare scoala si de regiune. Dar s-a hotarat ca da. Eu sunt in Bucuresti, deci da facem
Tot euu :D Uitee: In Bucuresti, Inspectoratul Scolar nu agreeaza ideea unei zile libere in plus. "Nu avem nicio solicitare de la scoli in acest sens, iar daca vom avea, raspunsul va fi negativ. Va fi liber doar daca decide Ministerul Educatiei acest lucru, noi nu incurajam acest lucru", spune Marian Banu, purtator de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti. "Nu vad justificarea acestei zile libere. 2 decembrie este zi de scoala si trebuie sa se faca scoala", mai spune Banu.
Zilele libere pentru elevi, prevazute de lege, sunt: joi, 1 decembrie 2011 (Ziua Nationala a Romaniei), marti, 1 mai 2012 (Ziua Muncii) si luni, 4 iunie 2012 (A doua zi de Rusalii). - Asta am gasit si iti dau si site-ul este un pic mai jos, sirea ceasta;) : http://stiri.rol.ro/......51971.html
Http://www.viata-libera.ro/......-decembrie Si am mai gasit si astaa. ar cred ca tot mai buna e prima;)
Depinde de scoala. noi de exemplu nu. nici voi nu cred ca faceti. o sa fie inchise toate scolile din tara
Nu... noi maine facem ore dar voi recuperati sambata
CordovanRaul întreabă: