| georgesur a întrebat:

Virusul (organic, nu informatic) este un organism viu?

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Virusurile nu sunt celule, ci paraziti intracelulari, care au nevoie de o gazda pentru a manifesta proprietatile viului.In afara gazdei sunt inactive.

8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Indiscutabil ca este viu.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Da sunt organisme vii, arata uneori interesant, alteori ciudat - au diferite forme - vezi mai jos, exemplificat virusul Herpesului
http://www.korona.ro/......91c60d.jpg

Bula
| Bula a răspuns:

Da.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da

assiris
| assiris a răspuns:

Ce intrebare, pai logic daca nu ar fi viu nu ar putea face nimic, asa intra in organism, da de caldurica si mancare, se multiplica si tu stranuti de placere.

| YourDailyApple a răspuns:

Pai bine mah georgica, sa nu stii tu ca virusul creat de zeul tau, e viu? Cum asa ceva? laughing
Uite, recunosc ca nu m-am putut abtine sa nu ma uit peste intrebatile tale, dupa ce mi-ai trantit-o pe aia cu "prostulica de Nicotine ", ca sa vad cat de "destept" esti tu rolling on the floor.

| white a răspuns:

Din ceea ce stiu eu, orice virus are nevoie de un organism pentru a ramane in viata.De exemplu virusul HIV nu rezista mai mult de 2-3 ore in mediul extern.

| axe22 a răspuns:

DA ESTE F VIU SI NU NUMAI CA ESTE VIU ESTE O FORMA DE VIATA ADAPTABILA SI REZISTENTA UNELE REZISTA IN STARE LATENTA SI SUTE DE ANI