anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati dat examenul DELF(Diplome D'etudes en langue francaise)?

14 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Ce-aveti mah? Voi vorbiti serios? Si numai a 10-a il da? Si doar la franceza se da? Vreau si eu raspuns, va rog.

| Monique_3125 a răspuns:

Eu sunt clasa a10-a si voi da proba B1 a Delfu`ului in aprilie 2010...si da...este pe viata, am aflar si noi de curand, si costa pana intr-un milion...pe cand Cambridge`ul costa cam 6 milioane(asa am auzit)happy

| Monique_3125 a răspuns:

Sunt 4 probe ale Delf`ului francofon(A1, A2, B1, B2)... A1 si A2 sunt destul de usoare...si profesoara asa ne-a zis:ar fi bine sa dati B1 acum in a 10-a pentru a vedea despre ce e vorba, daca vreti, puteti sa-l dati la anul` in a11-a... dar in a12-a oricum trebuie sa-l dati...asa ca incepeti de pe acum sa participati la el...sa stiti la ce sa va asteptati... B2 este cel mai greu, il voi da la anul`, in a11-a si daca nu-l iau il dau in a12`a...
P. S:se da si la engleza(Cambridge), la spaniola(Dalf)...deci Delfu` asta e un fel de Cambridge...happy

| uzzi92 a răspuns:

Profa de franceza ne tot freaca cu delfu ei... dar din cate am inteles nu e pe viata cum e cambridge... si costa si ceva sa-l dai...

| joanna_1070 a răspuns:

DELF-ul iti poti da oricand vrei tu.Eu de exemplu am dat B1 la inceputul clasei a8a. M-a costat in jur de 1 milion. Diploma este pe viata si in functie de nivelul pe care vrei sa il dai, diploma iti este recunoscuta international

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

L-am dat in februarie 2010. Delf b2 si l-am luat. Diploma este pe viata si costa 181 lei pentru juniori. Bafta pentru cei ce vor sa-l dea. Mentionez ca sunt in clasa a 11-a.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Delf cuprinde (A1 A2 care este pentru juniori; B1 si B2 sunt pentru avansati), iar dalf care este tot pentru limba franceza este un nivel sporit de dificultate( C1 si C2).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DElful are A1 A2, B1 si B2 si mai este si Dalf cu C1 si C2. CEl mai greu este C2 si pretul creste o data cu cresterea nivelului. Este pe Viata. La spaniola se numeste DELE.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pt spanioala este DELE si DALFU este niveulul de la franceza de C1, C2.DELFU B2 este bun daca vrei sa studiezi in franta.la unele facultati iti accepta si B1. dar b2 este in general acceptat la toate.in Romania din pacate la facultate nu conteaza daca ai DElfu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog frumos... vreau si eu sa stiu unde ma pot inscrie pentru delf in bucuresti? pls...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In Bucuresti te poti inscrie la Institutul Francez, pe Bd. Dacia. Eu voi da DELF-ul in mai si cred ca dau B2.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vbfhfhfh

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In 2011 costa 149 lei si 99 bani si sunt 4 probe pentru fiecare examen
Exista A1 A2 B1 B2 C1 si C2 fiecare fiind format din Comprension D'oral----Intelegere orala; Comprension D'ecrit ---- Intelegere De text; Trebuie sa mai faceti un text cu tema data; si ultima este Discutia dirijata in care trebuie sa ii spui examinatorului despre tine familie si sa vorbesti cu el pe o tema data.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru mai multe informatii despre Delf urmati urmatorul site http://www.officialadvisory.ro/? p=398, se gaseste pe pagina nr 11... cred