Ce-aveti mah? Voi vorbiti serios? Si numai a 10-a il da? Si doar la franceza se da? Vreau si eu raspuns, va rog.
Eu sunt clasa a10-a si voi da proba B1 a Delfu`ului in aprilie 2010...si da...este pe viata, am aflar si noi de curand, si costa pana intr-un milion...pe cand Cambridge`ul costa cam 6 milioane(asa am auzit)
Sunt 4 probe ale Delf`ului francofon(A1, A2, B1, B2)... A1 si A2 sunt destul de usoare...si profesoara asa ne-a zis:ar fi bine sa dati B1 acum in a 10-a pentru a vedea despre ce e vorba, daca vreti, puteti sa-l dati la anul` in a11-a... dar in a12-a oricum trebuie sa-l dati...asa ca incepeti de pe acum sa participati la el...sa stiti la ce sa va asteptati... B2 este cel mai greu, il voi da la anul`, in a11-a si daca nu-l iau il dau in a12`a...
P. S:se da si la engleza(Cambridge), la spaniola(Dalf)...deci Delfu` asta e un fel de Cambridge...
Profa de franceza ne tot freaca cu delfu ei... dar din cate am inteles nu e pe viata cum e cambridge... si costa si ceva sa-l dai...
DELF-ul iti poti da oricand vrei tu.Eu de exemplu am dat B1 la inceputul clasei a8a. M-a costat in jur de 1 milion. Diploma este pe viata si in functie de nivelul pe care vrei sa il dai, diploma iti este recunoscuta international
In 2011 costa 149 lei si 99 bani si sunt 4 probe pentru fiecare examen
Exista A1 A2 B1 B2 C1 si C2 fiecare fiind format din Comprension D'oral----Intelegere orala; Comprension D'ecrit ---- Intelegere De text; Trebuie sa mai faceti un text cu tema data; si ultima este Discutia dirijata in care trebuie sa ii spui examinatorului despre tine familie si sa vorbesti cu el pe o tema data.
Pentru mai multe informatii despre Delf urmati urmatorul site http://www.officialadvisory.ro/? p=398, se gaseste pe pagina nr 11... cred
Justdoit1 întreabă:
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: