| Karinakari99 a întrebat:

Voi ati facut meditatii pentru bac? Daca da, la ce materii si la ce profil ati fost?

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu am facut meditatii pentru ca familia mea nu avea suficienti bani. Chiar si asa, am luat examenul cu o medie, zic eu, buna: 8.00. Se poate si fara pregatire suplimentara.

| Iunix a răspuns:

Sunt clasa a 11 a, încă nu am dat bac-ul. Poți să iei bac-ul și fără meditații, acum depinde și de tine, adică dacă poți să înveți singur sau dacă ai nevoie de cineva care să te ajute. Eu la examenul de capacitate din clasa a 8 a am luat note mult mai mari decât alții care au făcut meditații. O colegă care a făcut tot anul meditații la mate a luat 6 și ceva la examen iar eu am luat 8, 86. Deci, repet, nu ai nevoie neapărat de meditații ca să iei bac-ul, dar acum depinde și de tine dacă poți să înveți mai bine singur sau dacă ai nevoie de meditații. Dacă totuși vrei să faci meditații, alege materia la care ești mai slab ( de obicei materiile importante sunt română, matematică și engleză ) și fă meditații o săptămână două și vezi dacă te ajută cu ceva sau nu.

| Nimeni10 a răspuns:

Cu sau fara bac in Romania, tot aia e.

| schmoll a răspuns:

Salut,eu am absolvit profilul real(mate-info)in anul 2014, nefiind adeptul meditatiilor nu m-am gandit nicio o clipa la aceasta optiune, am ramas in ora suplimentara acordata de profesori pentru intrebari si aprofundare si m-am pregatit acasa singur, cu toate ca uram matematica am reusit oarecum la limita sa promovez la matematica(5.25)in orice caz nu m-a afectat deoarece am dat admitere la facultate, daca ai vointa nu ai nevoie de meditatiihappyoricum mult succes, o sa fie binehappy

| Blondu_Thau_Claudiu_1999 a răspuns:

Eu am fost la bucatari in prima impresie era greu dar pe urma te obisnuiesti