Hey!
Eu sunt la liceu, profil mate-info. *stiai asta deja dar am zis ca sa-ti amintesc*
Cele mai multe teme le am la Mate, Info si Fizica *logic* dar de cele mai multe ori se baga in seama si ceilalti profesori.
Sunt ciudati...dau teme cam pe la toate materiile *cu exceptia sportului*
De obicei am teme imense pe la Franceza si Engleza dar nu le egaleaza pe cele de la Info, Mate si Fizica.
La Romana nu facem cine stie ce... Adica preda foarte bine dar teme ne da mai putine *1 argumentare, 1 caracterizare, un subiect 1 de bac, nimic mai mult...*
Poate ca nu iti vine sa crezi dar am profesori care dau teme si la muzica/desen.
Saptamana asta nu am nicio tema intrucat la materiile importante le-am facut deja iar la materiile mai mici nu am primit nimic intrucat este o saptamana plina de teze. Stii si tu... cu totii avem acei 2 colegi care nu vor sa dea teza la fizica si pentru care trebuie sa dea toata clasa test.
In vacante nu stiu daca o sa am teme. In vacanta de vara a avut enorm la mate, info si fizica dar cam atat. *la celelalte materii nu am avut nimic*
Singurul lucru sigur cu privire la temele din vacanta de iarna este un proiect la franceza pe care am ales sa-l fac singur. In rest nu stiu ce sa zic.
Pentru maine nu am teme. Maine este un moment de reculegere intrucat miercuri dau teza la romana.
Astazi am dat la fizica.
Deci cele mai multe teme le am la fizica, mate, info si din cand in cand la franceza.
Cam atat. Bafta!
Aveam cand eram la scoala, la liceu aveam mai mult de invatat.Pentru ziua/zilele urmatoare, la romana, mate, fizica, istorie, geografie, engleza...
Ai multe teme pe cap? Esti a 12 a parca, nu?
Da.La ce profil ai fost?
Acum esti ''libera''.Ce bine iti este
Filologie.Tu?
Tot filologie
:D
Uite ce am gasit, dar desigur, tu o stii deja:))
Nu?:>
https://www.youtube.com/watch?v=6XeECN87fHE
P-asta nu.Ti-am zis ca nu prea ma omor cu carla's.
O intrebare: in melodia aia de iti place tie zicea ceva de genu 'sa cazi de jos in sus ' si m-am tot gandit la ce se refera. Tu ce zici?
Aaa, si la ce dai bacu?
Cele mai multe teme le-am avut in generala, unde profesorii ne mai impingeau un pic de la spate. In liceu am primit foarte putine teme (in afa de proiecte, prezentari si lucari pe grup care au fost intotdeauna pe note). Acum faci singur exercitii daca vrei.
Sebi2023 întreabă: