Nu,nu am uniforme si nici nu mi-ar placea.
de ce? ca sa nu fim toti clone,si in plus sunt destul de scumpe (nu toate,dar unele modele da), si unde sunt mai multi copii.e greu.
asa fiecare merge la scoala cu ce are, si gata.ca aia mai bogati tot vor avea telefoane mai faine,mai multi bani,etc. pitipoancele tot vor gasi o modalitate sa arate ca`s pitipoance,prin atitudine, freze, machiaj.fiecare ar trebui sa aiba un stil propriu, si sa aiba libertatea de a alege cum sa se imbrace.
Eu am uniforma:
Blugi/fustă de blugi
Cămaşă albă
Cravată roşie
Da, uniforma ar trebui să fie obligatorie, dar să nu fie nici prea pretenţioasă. Părerea mea...
Tu?
Pa, pa!
Momentan nu avem uniforme,dar in curand se va alege un sacou pe care sa-l purtam la ocazii festive,concursuri.
Nu sunt de acord cu uniforma totala si obligatorie,nu toti au bani si ma enerveaza sa port aceleasi haine in fiecare zi si sa aratam toti la fel, ca niste gemeni, iar hainele mele bune sa zaca in dulap.
Eu am Cravata mov cu camasa albastra! Dar eu mai port din cand in cand!"Oficial, eu consider ca am putea da o perioada de timp unitatilor scolare sa ia in discutie aceasta problema si sa decida daca doresc sau nu doresc si in ce forma doresc introducerea unei uniforme sau a unui semn distinctiv care sa arate ca elevul face parte dintr-o unitate scolara"
La noi sunt veste specifice scolii la camasa alba si pantalon negru, la fete o fusta, si da! ar trebui sa fie uniforme in toate scolile.parerea mea
Da am uniforma...am uniforma ca in high school musical.da trebuie sa fie obligatorie. funda?
Da avem, dar le poarta doar picii de a cincea
ar fi mult mai bine daca nu am avea ca nimeni nu ar mai urla la noi.
Noi nu avem uniforme
doar 1-4 iar 5-12 nu
ii fain sa nu porti uniforma si sa vi imbracat cum vrei, da cand le vezi pe astea de liceu zici ca or venit la parada modei ba frate
elena_olteanu întreabă: