| AvalohAlyn a întrebat:

Voi cand incepeti orele? La 8:00 dimineata sau la 9:00?
Cum sunteti pe la timpul ala? Dormiti in picioare? Vi se mai intampla?laughing

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu incep lucrul la 6.30-6.45. Nu dorm in picioare fiindca intotdeauna am grija sa dorm suficient pentru a fi odihnita la serviciu. Cand eram la scoala incepeam la 7.30, dar, de asemenea, aveam intotdeauna grija sa nu dorm pe mine ca sa fiu foarte atenta la ore (ma duceam pe jos la scoala in pas foarte grabit si cele 40 de minute de mers rapid ma trezeau).

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu sunt la facultate si nu am program fix. Dar cand incep la 8, sunt un zombie 30 de min happy

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Eu incep orele la 13/14 deci nu am probleme de genulhee hee

| AvalohAlyn explică (pentru RainmakerX):

O sa inveti si de dimineata, probabil in clasele urmatoarelaughing

| RainmakerX a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Hehehe,mai am timp pana atunci happy Maine ma trezesc la 9, yay! smug

| R0R0 a răspuns:

La 8.
Cam asa ceva. laughing

| Idkidk a răspuns:

Eu ma duc la scoala la 7, deci ma trezesc la 6... :c Noi facem dimineata.
Sunt amortita si somnoroasa, odata in loc sa merg la baie mergeam la bucatarie...

| EneCristian a răspuns:

Indiferent cand ma trezesc eu fara muzica nu sunt om * un zombi acolo ce se misca din instict pentru vreo o ora cu muzica doar 30 de min pana ma trezesc.

| 熊Panda熊 a răspuns:

Eu la 7 incep, si tebuie sa ma trezesc la 6:00 :3, scoala e in santier si avem doar 5 min. pauza. Da-i fain ca terminam la 12:30.
De obicei, daca ies afara, in frig, imi trece somnul, pana la scoala, asta daca nu avem romana, profu preda foarte plictisitor... am adormit de doua ori in ora laughing.

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Nu chiar. La 8

| Silvianus a răspuns:

La 8:30.

| VladFurouncul a răspuns:

Incep la 8 dar n-am nici pe dracu, ca-s racit si stau acasa zilele astea laughing