| minime3 a întrebat:

Voi ce faceti pentru evolutia voastra? Aveti sfaturi pretioase cumva? Sunt femeie!

7 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Am vazut intrebarile astea de prea multe ori, deja sunt enervante.

Treaba cu evolutia, prin definitie, implica o ridicare de la un nivel inferior la unul superior dar si o nevoie, ca nu evoluam catre absolut doar pentru ca nu avem ceva mai bun de facut. Asta e o treaba intima, unica fiecarei persoane pentru ca fiecare avem carente diferite.

In primul rand trebuie sa vezi ce carente ai dar si daca sunt suficient de relevante incat sa necesite efort si atentie. Nu o sa devi vreo coco chanel daca te uiti la podcasturi, daca citesti carti despre dezvoltarea personala, tii nu stiu ce dieta sau citesti nu stiu ce autor.

M-am uitat si eu la intrebarile tale si ai o mica obsesie cu treaba asta, zici ca ai dat de red pill in ultima vreme si acum vrei sa devi cea mai buna versiune a ta. Riscul cu teoriile astea e ca o sa ajungi intr-o stare generala de anxietate pentru ca tot timpul se poate mai bine si tot timpul poti imbunatati ceva. Viata trebuie traita nu imbunatatita.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Evoluez. 2. Da, am, dar sunt prețioase Și nu dau de obicei sfaturi căci nu sunt urmate. Totuși, primul sfat este să îți clarifici tu pentru tine îmsuți ce vrei de la viață. Din asta rezultă restul.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mi se pare ca ai mai pus intrebarea.laughing Citeste orice si urmareste inclusiv documentare mereu, nu doar filme sau seriale care sa te relaxeze.

| StoicAnalysis a răspuns:

Gaseste la tine fiecare defect pe care il poti corecta si lucreaza la asta. E atat de simplu.
Ex: Esti o fire nervoasa, solutia : practica exercitii profunde de respiratie in situatiile stresante si fa in asa fel incat sa nu ajungi la acele situatii in primul rand. Sau sa zicem ca citesti greu. solutia: citeste cat mai des carti ( preferabil carti ce poti invata ceva din ele). Cam asta ar insemna evolutia. Sa iti imbunatatesti ceva ce ce crezi tu ca duci lipsa, sau ai nevoie.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Ești o tânără moldoveancă din Iași, care se plictisește, dar are posibilitatea de a merge la Istanbul! Dar, ai vrea să evoluezi! În ce sens? Apropo! La 160 cm înălțime, cele 62 de kilograme sunt ideale pentru o siluetă de vis.
Un sfat ar fi, să fi tu însuși, nu ce vor alții, în al doilea rând, încearcă să investești în bijuterii din aur, luate eventual de la amanet, căci acestea nu își pierd valoarea.
De asemenea, golește șifonierul de vechile ținute demodate și cumpără ceva modern, la modă!

| minime3 explică (pentru ValentinMihai78):

Cine a zis ca sunt din Iasi?

| dullcat a răspuns (pentru minime3):

A interpretat asta din intrebarile tale.Totusi eu as vrea sa mai mentionez sa iei in considerare utilizarea a ce ai deja in dulap, daca iti vine sau chiar ai idei noi pentru mici updates (le poti modifica t: un tiv, scoti manecile, adaugi niste nasturi etc, sau mergi la croitorie si nu costa mult). Iesi mai bine asa decat sa cumperi lucruri noi (hainele actuale se face din ce in ce mai proaste si mai de unica folosinta cu putinta).Eu caut tot ce pot de calitate prin magazine sh si consider ca e mai ok din multe puncte de vedere.