Eu o iubesc pentru ca aici m-am nascut, tot aici am facut primii pasii, e locul unde am invatat sa scriu, sa cant la pian. E locul unde mi-am facut o prietena. la multi ani, Romania!
Pacat de tara noastra se duce de rapa Istorie in spate avem viitorul nu-l vedem prea departe din cauza nenorocitului de Basescu Traian "Sa traiti bine" care ne fura
Asa e, traim vremuri dure si trebuie sa suportam greul, si eu voi reveni in tara anul viitor sa imi continui viitorul si stiu ca imi va fi bine, cu Dumnezeu inainte si optimism viata e mai frumoasa.
Romania(se scrie cu R mare)este tara in care ne-am nascut.Asa ca trebuie sa o iubim indiferent cine o conduce.
E tara mea preferata. Aici cand iesi din casa iti da vecinu' cu bata'n cap, aici se fura p rupte si nimanui nu'i pasa, cand te uiti la tv vezi deputatii nostri si faci p tine d ras. Off, e tara mea si o iubesc chiar daca m'a dezamagit de multe ori insa atunci cand mergi prin muntii romaniei nu iti vine sa crezi ce peisaje uluitoare sunt, peisajele astea nu le mai vezi nicaieri in lume, traditia, oameni toti ma fac sa cred ca Romania nu e chiar o tara atat de rea cum se spune. LA MULTI ANI ROMANIA!
Este o tara deosebita pentru faptul ca desi uneori a mai cazut a avut puterea sa se RIDICE!
As avea de ales? daca cineva strain m-ar intreba ce cred despre Romania as putea sa-i spun ca nu-mi place. adevarul este ca iubesc foarte mult aceasta tara dar nu iubesc oamenii.