| RainOfColors a întrebat:

Voi ce program aveti pentru saptamana aceasta, "Scoala Altfel"?

11 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Luni-chimie distractiva, marti-matematica altfel, miercuri-excursie la Bucuresti, joi-campionat, vineri-liber.

| abcdefghijk1234567891011121314151617 a răspuns:

Luni - nimic ( e olimpiada la noi la scoala)
Marti - Turnul Primarie, Cetatea, Pasajul Vulturul Negru,...
Miercuri - Film
Joi - mergem la Ciuperca
Vineri - Muzeul Armelor, Fosta Biblioteca Judeteana

| littlegirl07 a răspuns:

Azi am avut activitati sportive, maine mergem la florarie sa facem aranjamente, miercuri avem un curs de limba engleza, joi mergem la film, iar vineri ne ducem la muzeul militar.cam boring, dar mai bine decat nimic

| laryssaxd1 a răspuns:

Pai..noi suntem in parteneriat cu alta scoala si ne ducem la elevii de acolo sau vin ei la noi [ex: cls a5a cu cls a5a]. daca intelegi ce vreau sa spun. iar programul stabilit de noi este :
Luni [ne ducem noi la ei] : vizionarea unui film
Marti [vin ei la noi] : concursuri sportive
Miercuri [vin ei la noi] : concurs de cultura generala
Joi : [nu mai tin minte laughing)) blushing]
Vineri : ziua eco

big grin

| JomelaMaya a răspuns:

Luni-Vorbim despre sanatate
Marti-Elevii au talent
Miercuri-Invatam Engleza prin jocuri
Joi-Ziua sportului
Vineri-Vizitam Planetariul, Bliblioteca Judeteana Petre Dulfu si muzeul de Mineralogie si Istorie

Funda?

| alexuts28 a răspuns:

Luni: traditii si obiceiuri de Pasti ( am pictat oua incondeiate si am pictat pe sticla )
Marti: Copilul si cartea, dar am pictat in continuare pentru ca diriginta e profesoara de romana si cu ea am si pictat.
Miercuri: Documentar istoric ( dar l-am facut marti, iar miercuri ne premiaza pentru sticla aia pictata)
Joi: Ziua Parintilor
Vineri: Spectacol de Binefacere
Noi ne-am inscris unde am vrut pe o fisa de la director. Nu am avut matematica, sau alte materii pentru scoala, de asta e "Scoala Altfel "

| ir3al a răspuns:

Luni -distractie

marti -concurs cine rade cel mai tare

miercuri-felicitari pentru ziua
internationala a cartitei

joi-nu merge

iar pentru vineri avem programata o raceala groaznica insotita de dureri de burta si ameteli laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughinghappy0laughinglaughing

glumeam funda?big grinDD

| patrisia09 a răspuns:

Luni: Relieful zonei(excursie)
Marti: Te pui cu fetele
Miercuri: Engleza pe ritmuri muzicale
Joi: Teatru
Vineri: Matematica distractiva.
(mai sunt si altele, dar eu acestea le-am ales)

| roxanad a răspuns:

Excursii, jocuri pentru. dezvoltarea deprinderilor de comunicare la lb. straine, vizionari de film, prezentari in power point, ...mai multe

| YoDeea14 a răspuns:

Luni-Concursuri si Jocuri
Marti-Gradina Botanica
Miercuri-Teatru
Joi-Ce pot face doua maini dibace?
Vineri-Muzeul de Geologie

| Alexatu12 a răspuns:

Luni-Decoram clasa Marti-Dam concurs(ceilalti copii raman acasa)Miercuri-plecam la film Joi-Teatru Vineri-Ne jucam pe afara.

Întrebări similare