Paaaai.
Ca sa para asa, adevarat si ca, chiar iti pare rau ca n-ai reusit sa termini, te duci inaintea orei la cancelarie si inventezi o scuza gen " am fost plecat nu stiu unde... " sau " mi-a fost rau, am fost racit. " sau pur si simplu te scuzi ca nu ai stiut tema .
Si eu trebuie sa pregatesc cateva scuze bune pentru maine ( am chimie, algebra, geometrie, biologie, fizica... )
Bafta!
De fapt chiar am fost racit si lovit in ambele palme, genunchi si coate tare rau cat mi se vedea carnea... si inca le am... Mersi
Rareori îmi fac temele întregi. Le spun profesorilor că nu am știut să fac mai mult.
Bună. Ehh, depinde Eu zic că m-am simţit rău cu o seară înainte, sau zic că nu mi-am notat...Mai zic şi că n-am copiat bine de pe tablă sau n-am auzit bine când a dictat profesorul respectiv tema...Sunt mai multe variante. Poţi spune şi că ai lipsit de la oră, sau că ai întrebat un coleg şi ţi-a dat tema greşit.
Sper că te-am ajutat!
1.Nu am avut timp
2.Am fost in vizita la o ruda
3.Nu a mai fost curent.
4.Am uitat caietul
5.Nu am mai avut cu ce sa scriu
6.Nu am stiut mai departe
7.Nu m-am simtit bine.
1. nu te-ai simtit bine.
2. ai sunat un coleg si nu ti-a dat toata tema.
3. nu ai mai stiut dupa.
4. nu ai inteles in clasa cum se face.
etc.
1)Domn' profesor, va rog frumos sa ma scuzati dar mi-a mancat cainele teme
2) Domn' profesor, va rog frumos sa ma scuzati dar nu am facut ex... deoarece nu am stiut cum / nu aveam pagina (rupi pagina din carte/culegere)
3)Domn' profesor va rog frumos sa ma scuzati dar mi-am uitat caietul de teme acasa (cand il am in geanta), promit ca daca viitoare nu se va mai intampla.
4)Domn' profesor va rog frumos sa ma scuzati dar exercitiul meu din carte/culegere este diferit de cel a colegului (asta pentru atunci cand ai facut alt ex)
5)Domn' profesor va rog frumos sa ma scuzati dar mama/bunica a avut niste probleme de sanatate iar eu am stat toata noaptea si am inghrijito (stiu uni ar zice ca nu merge dar la mine a mers)
6)Domn' profesor va rog frumos sa ma scuzati dar am facut laba aseara si mi-a cazut toata sperma pe caiet si carte/culegere si nu am putut citi ex-ul
Ex = exercitiu
FUNDA?
=3sti nebun frate
A 6-ea e cea mai tare
Mersi! Sa sti ca nici nu a observat! Sunt singuru care nu a facut cele 120 de pagini si nu a observat =]].
Clar)
Ce tare, norocosule
Mi-a mers la 3 teme
E bine inseamna ca mai merge la multe
Sper
Asa
Ma intreb daca merge si la engleza sau franceza
Incearca sa vezi
Mearsa la engleza si la franceza nici nu se uita
Ai mult noroc nepoate))
Pentru maine sper sa am noroc sa nu ma asculte la Franceza si la Tehnologie!
Baftace cls esti?
6-A
Ooooho succes
Franceza sigur ma omorara de poate imi da cu cartea in cap .La Tehnologie ma astept la orice. Deci sunt MORT
Naspa
KiryuZero întreabă: