| doarunbaiatcurios a întrebat:

Voi ce spuneti,daca nu am reusit sa intru anul acesta la liceul unde mi-am dorit,mai exact la liceul de arte,mai am sanse pe cand voi fi mare sa devin actor? Bineinteles daca chiar muncesc cat mi-am propus si daca vreau cu toata inima! Eu sunt sigur ca asa va fi,doar ca vreau sa aud si parerea voastra! Oricum o stiu si eu si o stiti si voi, presupun, pentru a deveni actor nu iti trebuie o diploma neaparat!

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pe ce bază să ne dăm părerea. La facultate ca să o termini, trebuie să dedici timpul exigențelor ei. Apoi după ce termini, dacă nu te întrețin în comtinuare părinții, pe baza a ceea ce ai studiat în facultate, va trebui să îți câștigi existența. Dar tu vei dori să devii actor, și acum și atunci, fără diplomă. Dacă te angajează cineva, ( pe ce bază, inafară de faptul că tu vrei asta). vei deveni, dacă nu, nu.

| Catrice a răspuns:

Dacă nu-ți rezolvi minusurile care i-au determinat sa te pice, nici la facultate la actorie nu te primesc.

| Lukasssz a răspuns:

Desigur.

| Anonimul151 a răspuns:

Eu cred ca da, vei avea sanse dupa ce termini liceul. Deoarece exista mii de cursuri care te pregatesc pentru aceasta cariera de actor. Dar daca poti, te vei putea muta de la liceu unde ai fost repartizat ( unde nu vrei ) la liceul acela de arte, la care ai vrut de de fapt. Asa voi face si eu, daca ma va repartiza la un liceu unde chiar nu imi doresc, ma voi muta la liceul dorit, dupa un an scolar sau chiar mai repede.

| Monst a răspuns:

Buna! Prin multa munca si ambitie nu ai nevoie de un liceu de arta doar de pile, relatii si mult noroc

| Jany123Jane a răspuns:

Poti deveni actor si fara facultate. Sunt actori care nici liceul nu l-au terminat, deci nu s-a pus problema facultății. Cameron Diaz.

| Alexia1208 a răspuns:

Bună! Sunt sigură că vei intra la actorie și fără liceul de arte. De ce nu încerci un transfer și dai diferența de probe (asta dacă nu le-ai dat)? Poate ai noroc și intri. Multă bafta!

| doarunbaiatcurios explică (pentru Alexia1208):

Mersi pentru raspuns, iti urez si tie multa bafta!

| nicunicu3 a răspuns:

Ba da, in Romania pentru ceva sa mic iti trebuie asta o consider o prostie.Frate daca eu stiu ce am de facut pentru ce imi trebuie o hartie.Si daca nu ai intrat transferate la anul sau in semestrul 2.