Antrenor şi profesor de sport, sunt facultăţi care au suplimentar şi kinetoterapie. Sărbători fericite.
Depinde de sectia la care alegi sa mergi. Pe langa profesor de sport, mai poti fi si kinetoterapeut sau poate chiar nutrtionist.
Cauta informatii pe net. Pe site-ul anefs-ului cred ca poti gasi tot ce te intereseaza sa afli.
Mult succes!
Profesor de sport, nutritionist, kinetoterapeut.
Sincer iti recomand aceasta facultate.
Nu este o facultate grea.
Salut. Mersi pentru incurajare Chiar aveam nevoie de asa ceva
Dar daca nu te superi ce faci la orele de ed fizica si la celelalte cursuri? E mult de invatat?
Nu e mult de invatat.Din punct de vedere al invatatului este printre cele mai usoare facultati.Pai la inceput trebuie sa iti alegi un sport basket/volei/fotbal ...etc daca te intereseaza da-mi add la id-ul wazzup_x_x si iti arat cum arata un orar si altele.Ca e mult de scris daca vrei sa vezi cursurile
Mersi :*
Dar nu ma intereseaza daca este cea mai usoara sau cea ma grea
NU fac facultatea asta pentru ca este usoara sau grea.fac pentru ca-mi place sportul...nu ma intereseaza banii
Eu voi alege cu sufletul(daca ma intelegi)cat despre altii fac o facultate care cand o termini iesi ceva de acolo dar asa nu ma intereseaza
Nici nu concep sa nu intru acolo(doamne feri)
Cred ca n-as mai fi om in toata viata (doamne feri sa nu intru)
Si ti-am dat add pe mess daca nu te superi. Chiar mi-ai prinde de ceva ajutor
Da,ti-am dat accept.
Da tu ai urmat aceasta facultate imi poti spune cum este cu limba engleza ce teste trebuie sa dai ca nu prea ma descurc?
Eu nu iti recomand sa mergi la acea facultate deoarece nu poti iesi cut nimic.(adica sa fi platit cat de cat bine). Mai bine lasi sportul ca hobby
LA MULTI ANI SI TIE!