| tuGatita a întrebat:

Voi cei care dati bac-ul luni...ce ati invatat la romana? pentru subiectul 3. imi vine greu sa cred ca ar fi cineva care sa stie tot din programa...Sunt speriata de moarte, sincer! Si nu am cum sa mai invat si traditionalism sau neomodernism, sa nu mai zic de Eminescu!

6 răspunsuri:
| callie2 a răspuns:

Pentru subiectul trei, roman.

| oanii a răspuns:

Eu zic ca ne da din roman...

| euandrutzza a răspuns:

Pentru poezii, invata macar versurile, sa le poti comenta si cateva trasaturi ale curentului, sa-ti iasa macar doua pagini.Iar daca stai prost la romane, macar un rezumat sa stiihappy Eu nu cred ca primim poezie, cel putin la uman, insa nu se stie niciodatahappy Eu am trecut peste toate subiectele din programa dar nu pot zice ca le stiu chiar pe toate.Stai linistita, toata lumea e stresatahappy

| tuGatita explică (pentru euandrutzza):

La romane, la nuvele stau chiar foarte bine. dar poeziile ma omoara. stii...pot abera o pagina dar doua..nu cred. si tu zici ca nu primesti poezie la uman. eu sunt la real. de ce ar fi mai usor la voi?

| euandrutzza a răspuns (pentru tuGatita):

Uite ca m-am inselat si am primit ambele poezie! laughing insa, la voi a fost mai greu la 3 decat la noi, dupa cum spuneam happy

| tuGatita explică (pentru euandrutzza):

Nu, nu a fost greu. toata clasa mea a luat note mari laughing a fost ok. mai mult cei de la uman au iesit plangandhappy