| N0name_7278 a întrebat:

Voi chiar credeti ca pe 21 mai vine Sfarsitul Lumii? :-s
Sincer ma c*c pe mine de >fricaahappy

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Cumpara-ti hartie igienica sa ai pe lumea cealalta.

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va fi sfarsitul existentei. Toate dimensiunile se vor democulariza si dumnezeu se va sinucide. Astept funda macar in ultima zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Repet : Eu am diriga de religie. Ea ne-a zis că

" Sfârşitul lumii va veni doar atunci când pe Pământ nu va mai exista credinţă nici cât un bob de mazăre."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mă piș pe el de zvon idiot menit de a băga prostimea în sperieți.

| sucul a răspuns:

Sfarsitu lumii va veni atunci cand nu va mai exista credinta

| emydaisy a răspuns:

Buna! Si mie imi este frica nu numai tu! Si eu pun intrebarea asta!?happy

| N0name_7278 explică:

@Ugerel: Te caci pe măta!

| PuStOaIcA97 a răspuns:

Nu vine nimic laughing stai linistita ca nu vine nici un sfarsit dormi linistitabig grin

| Nicoleta3435 a răspuns:

Nu te c. ca nu vine sfarsitul lumii deci nu ti frica ca asa daca tu crezi chiar o sa se intample cuplacere ca team fost de folos

| izuka_2844 a răspuns:

Eu nu citeste asta S-a stabilit: Sfârşitului lumii vine pe 21 mai 2011! Un cutremur de proporţii va distruge Pământul
Membrii unei secte americane susţin cu tărie că pe 21 mai 2011 vine sfârşitul lumii. În această zi un cutremur puternic va distruge Terra şi doar "cei aleşi" vor scăpa.Ei vor fi salvaţi de Iisus care va veni pe Pământ. Totodată ei mai spun că începând cu 21 mai omenirea va trăi un adevărat coşmar timp de 153 de zile.

"Ziua Judecăţii va fi pe 21 mai 2011, când va fi un cutremur masiv. Aşa va fi: Iisus se va ridica la cer şi îşi va lua oamenii cu el. Pe 21 octombrie, vor fi cadavre peste tot", a declarat Tony Dellomo, membru al sectei. Dumnezeu nu face rau oamenilor mai ales Isus asaca nu te teme

| Inkreator a răspuns:

Nu

| robotelien a răspuns:

Eu nu cred

| BillK1 a răspuns:

Buna Abiiii :*
sunt doar minciuni happy si stai calma love struck ca dupa parerea mea si a altora nimeni nu va stii vreodata cand vine sfarsitul lumii talk to the hand cius >big grin

| Ana_1994 a răspuns:

Nu e adevarat tot timpul lumea spune ca e sfarsitul lumii dar nu i asa spuna in biblie c o sa fie mai multe minciuni decat adevaruri

| marieta_9499 a răspuns:

Ba abii sa fim serios este 21 mai acum da si s-a intamplat nimic nu atunci s-a intamplat sa iti cer funda?

Întrebări similare