Da, sunt mai grele... explicatia : pe atunci nu se faceau franctiile si ce se mai face acum in clasa a4a pe atuncifundita?
Nu, problema incepe cam din clasa a 7-a incolo... pentru clasa a 4-a inca ii duce mintea pe profesori sa scrie manuale deci probabil ca le scriu destul de bine si acum asa cum le scriau in 1995.
Dar din clasa a 7-a incolo - la revedere! Manualele sunt pline de prostii si de lucruri inutile, fiecare debiteaza ce-i trece prin cap ca sa umple pagini si sa-si vanda manualele si nu mai ai cum sa te intelegi cu ei.
Eu as propune sa se invete dupa traduceri ale manualelor din Germania de exemplu... ca sa nu mai platim degeaba toate rahaturile pe care profesorii le baga in manuale ca sa aiba ce vinde.
Manualele romanesti sunt ca heroina: iti distrug sanatatea pe banii tai.
Scaneaza te rog cateva pagini din manual si vom putea sa ne dam cu parerea.
Da. cu siguranta. in 1995 nu ne incarcau capul cu atate lucruri care sunt practic nefolositoare
Normal ca sunt. acum se cer ft multe lucruri in clasele 1-4. pacat ca totusi copiii nuh mai raman cu nimic in cap! app ca tot veni vorba d cultura tzarii noastre am gasit cel mai fain site cu compuneri! eu le iau de aici sh profuţ de rom ma crde un geniu! aqu vrea sa ma ia la olimpiada! auitatziva sh voi poate va juta cu cev http://cenacluljj.wordpress.com/poezii/
anonim_4396 întreabă: