| CravataAlbastra a întrebat:

Voi cum ati invatat limba engleza? (Nu ma luati cu filmele.) Ce ati invatat mai intai?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand eram mic dadeam clase particulare, nu am invatat mare lucru dar mi-am dat drumu din cateva cuvinte care le stiam de la vechea profesoara si am inceput sa mai invat din jocuri pc - playstation apoi am inceput sa vorbesc in engleza cu strainii pana am invatat aproape stas limba

| whatevernvm a răspuns:

Inainte de engleza am invatat romana. Incearca

| CravataAlbastra explică (pentru whatevernvm):

Insinuezi ceva?!

| whatevernvm a răspuns (pentru CravataAlbastra):

Da. Insinuez ca se scrie "ati", nu "a-ti".

Doamne ce lume frustrata si pe aici. Mai bine ar fi sa te cultivi si tu putin, decat sa scoți in evidență "greselile " altora! Mai bine uita-te si la tine.

Da. Ma uit si am grija sa nu fac greseli de tipul asta vreodata.

Cred ca nu sti ce inseamna greseala...dar in fine, nu e problema mea.

Pwwp

| RAY a răspuns:

Eu am invatat din filme ca de altundeva nu vad, nu comunic in engleza,nu am fost la un curs vreodata, nu a invatat deloc engleza la scoala /foarte putin gen my name ist, deci filmele /muzica atat, interesant e faptul ca prind cuvinte si din alte filme, pun vlc pe slow speed cand ma uit si ma uit atent la conversati, le mai repet

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am invatat bazele la scoala, din manuale si alte materiale puse la dispozitie de profesori, insa mare parte sa stii ca din filme am invatat-o.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Prima data am auzit in filme. Dupa am facut la scoala. Apoi prin tot felul de jocuri, internet si alea... am completat lipsurile. Si apoi iar cu ajutorul scolii stiu engleza. Dar bine... nu sunt as laughing understand?

| OldSoul a răspuns:

E simplu...
(New game, pause, stop, options, play, back, exit si tot asa)
In general folosind-o pe tv, pc, si pe telefon.

| Doub a răspuns:

Gramatica limbii române

| R0R0 a răspuns:

Hm...
Am inceput sa citesc in engleza si sa urmaresc filme.

| Idkidk a răspuns:

Păi am mers la meditaţie la engleză la 5 ani, deoarece eu am început şcoala la 6 ani. happy Nu la 7.
Şi am făcut până anul ăsta ( am 16 ani ), acum ştiu la perfecţie.
Prima oară am învăţat cuvinte, deci, făceam şi desen la ele, şi ieşeau nişte urâtănii. rolling on the floor)

| vampyremisa a răspuns:

Eu am invatat mult intr-o vara, fara sa imi dau seama. Citeam multe fanfiction-ri in engleza si cum gaseam ceva ce nu stiam cautam pe net. Asa am invatat o groaza de cuvinte...plus gramatica.