Mă bucur că am găsit o întrebare de genul. Eu am intrat în primul an de master, și mi-aș dori să mă reîntorc la facultate, în București (mai bine zis, chiar dacă s-ar face online, cel puțin prima perioadă, sau chiar un semestru, aș vrea să mă reîntorc, cumva să schimb aerul, să mă distrez mai mult, înțelegi tu, mna). Nu aș mai vrea să fac ore online, sau să stau iarăși atât de mult acasă, ci să mă reîntorc, să fac ce îmi propun, poate și să mă angajez, totul treptat, nu chiar imediat.
În legătură cu căminele, că am deviat cam mult, și eu am înțeles că ar fi doar 2 studenți în cameră, chiar și în căminele unde în mod normal sunt cazați 3-4 în cameră. Acum nu știu cât de adevărat ar fi, dar ar fi chiar super, chiar și pentru o scurtă perioadă, părerea mea. Nu știu însă dacă mulți și-ar pierde locurile, sau mulți s-ar mai reîntoarce la cămin, habar n-am, un lucru e cert, eu aș vrea totuși să-mi fac cerere de cămin, ca să stau teoretic din toamnă, pentru că să spunem că s-ar da drumul la facultăți, școli etc., e ideal să poți sta undeva, la cămin, așa dacă s-ar face online și nu mi-aș face cerere, în cazul meu, m-aș încurca, fiindcă dacă brusc s-ar da drumul la facultăți, trebuie să ma reîntorc, iar eu nu am loc la cămin, poate l-as pierde astfel (sper c-ai înțeles ce-am zis aici, că am cam împrăștiat cuvintele sau repetat )) ) În fine, succes mult, și ai grijă de tine.
ZambeskDinNouAcum întreabă: