Fi baietel destept sau fetita.Incepe si numeroteaza paginile incepe 1 2 3 4 pana ajung la 100
sau noteaza pe fiecare pagina in josul ei cate un 1
eu asa faceam
Ce clasa esti? Daca esti in clasa 1, poate nu glumea.
Daca esti la liceu cu siguranta era ironica.
Categoria nu e T/A. Apropo, ai uitat de clasa 0.
Ti-am raspuns in cel mai serios mod posibil.
Daca ești in clasele primare cu siguranță nu glumea.
Daca ești mai mare 15-16+ ani, cu siguranță era sarcasm.
Categoria ai vazut-o?
Intrebarea ai inteles-o? Sau esti ''noob'' mai pe intelesul dependentilor de calculatoare si noi tehnologii?
Ai inteles tu intrebarea mea? Era model acela .
Bai copile fii atent : clasele de la gradinita pan' la cls a 3-a zic si eu normal ca a vorbit serios, dar teoretic cine te pune sa faci asa ceva... mai sus de cls a 3-a practic dar si teoretic A FOST SARCASM, dar daca tu singur nu ti-ai dat seama daca profesoara/profesorul vorbeste seriously sau nu, nu e problema mea, si ca sa iti dai seama daca o fac sau nu, vezi tonul, comportamentul, fericire sau nervi, stres...
Cefe cu categoria? Ai pus o intrebare, iar eu am răspuns?
Ce ti se pare așa de nefiresc?
Nu ti convine răspunsul meu, nu ti este folositor sau altele nu l baga in seama!
Sa Fim seriosi.Nu stia el de TPU in clasa 0 si 1 unde l-ar fi pus invatatoarea sa faca asta :-)
Depinde, scrii urat cifra 1? daca oscrii urat inseamna ca nu glumea daca o scrii frumos sau ceva e genu inseamna ca glumea.
Parca vad viitorul:
"Ce? Adica eu mint? 1000 de pagini atunci!". Oricum, multumesc pentru un raspuns serios.