Aa...a trecut ceva timp de atunci, insa obisnuiam sa le copiez inainte de ora presupun, iar notele erau de la 8 in sus in mod surprinzator, si invatatul la fel.Desigur nu iti recomand asa ceva, necesita o pricepere iesita din comun si un noroc fenomenal
Dupa ce ajungi de la scoala te pui sa manaci si apoi poti trage un pui de somn de 1-2 ore si astfel ai mintea odihnita si te poti pune sa scrii temele si sa inveti mai cu spor.
Eu nu invat deloc, temele le fac in pauza...media 9.35.Totul tine de atentie la ora.Eu imi imaginez lectia.
Pai eu ma organizez pentru scoala astfel : imi invat prima data lectia apoi fac tema. Temele mai grele le fac primele iar cele usoare mai tarziu. Am vazut si am auzut ca unele persoane dorm pentru a-si odihni mintea dar eu sincer nu fac asta pentru ca daca ma pun la somnic voi dormi 1-2 ore si practic pierd din timpul de invatat. Un alt sfat ar fi sa inveti maxim pana la 18:00 pentru ca dupa aceea veiaacea minte incarcata. Im timp ce inveti sau iti faci temele poti sa iei mici pauze in care poti lua o gustare sau sa ascultu vreo 2 piese. Timpul de pauza ar fi de maxim 20 minute. Daca retii greu frazele, propozitiile poti folosii carioci, markere sau creioane colorate pentru a evidentie si a retine mai ușor. Sper ca te-am ajutat
mihaitza93 întreabă: