| DianaLostInDreams a întrebat:

Voi cum va simtiti la scoala? Eu sunt a 10-a si ma simt cam aiurea de cand a inceput scoala. S'a schimbat clasa, unii profesorii, va trebui sa ma trezesc la 8 sad.

Răspuns Câştigător
| ellene a răspuns:

Nu iti fa griji in legatura cu programul, eu cand eram la liceu ma trezeam la 6 fiindca aveam ore de la 7...deci tu dormi mult pe langa cum dormeam eu. Cu profesorii nu ai treaba, o sa te obisnuiesti, doar nu sunt balaurihee hee bafta si numai note mari iti doresc

9 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Am trecut a 9-a si ma simt foarte bine.Colegii sunt draguti. M-am imprieteni cu ei.Profesori care mai de care, unii buni altii rai.Frumos deocamdata.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| monyk a răspuns:

Buna, asta e, nu esti singura...multi sunt in situatia ta, accepta realitatea...incearca sa iti inveselesti ziua, distreaza-te cu colegii, fa plimbari prin parcuri dupa ore, relaxeaza-te.bafta...

| ing. a răspuns:

Buna.
Si eu ma simt cam aiurea, poate si pentru ca a fost prima zi.
Adica, a fost cam boring. da trebuie.Azi profesorii mai mult au vorbit despre ce trebuie sa facem.Si nu am facut fizica.
A trecut destul de greu timpul, da asa e la inceput.
Eu invat dupa`amiaza(din fericirelaughing.
Succes la scoalakiss

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Suuper binee laughing) s'au schimbat oti prof. laughing
colegii sunt mai mfa :X
bobocii vai steaua lor k mici exceptii love struck so e mfa :X

| Letytzy@ a răspuns:

Tu trebuie sa te trezesti la 8, dar eu la 7... mie-mi place la scoala ca am colegii k.lumea ...In cateva saptamani te vei obisnui sa te trezesti devreme, nu o sa-ti mai fie greu.Bafta!kiss

| Lorenyk a răspuns:

Hai sa fac eu nota discordanta! apropo, tu te scoli la 8, eu la 5. si eu am schimbat clasa, si unii dintre profi, din pacate nu mai predau la noi exact profii care erau cei mai de treaba, insa eu ma adaptez repede, imi plac schimbarile, asa ca e super-tare! chit ca ma culc noaptea pe la 1-2, am fost fresh si ieri si azi. cum o sa fiu peste 2-3 saptamani, nu stiu, dar momentan e super! imi era dor de colegi, de pauze, sa facem misto de profi, sa chiulim de la ore, sa ne ceram cu profii, sa ne fofilam cand nu ne-am facut temele, etc. Ei, am glumit, mai facem si lucruri serioase, ca altfel nu am trece anul, insa eu ma bucur ca a inceput scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa te trezesti la 8? rolling on the floor la 8 trebuie sa fii la scoala

Intradevar, e nasol in a X-a.Eu aveam aproape in fiecare zi, de luni pana vineri, ore pana la 3 crying voi sunteti mai norocosi, s-a redus numarul de ore intr-o saptamana.

Fii tare, rezista, urmeaza a XI-a, care e floare la ureche laughing
Si a XII-a love struck nu stiu, o sa vad anul asta